Obnoviť stránku

SINGER ESP 2 PARNÝ ŽEHLIACA LIS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SINGER ESP 2 PARNÝ ŽEHLIACA LIS

SINGER ESP 2 predstavuje unikátny a vysoko komfortný spôsob pre rýchle žehlenie do každej domácnosti. Výkonný žehliaci lis disponuje príkonom 1500 Wattov a parným rázom až 30 gramov za minútu . Teplotu a intenzitu pary jednoducho nastavíte pomocou otočného voliča. Vybrať si môžete tiež z niekoľkých prednastavených programov, na ktorých aktiváciu vás upozorní svetelné indikátory . Rovnako spoľahlivo informujú o stave zapnutia, ohrevu a aktiváciu parné funkcie.
Oceníte veľmi jednoduchú a bezpečnú obsluhu . Lis je vybavený integrovanou poistkou , Ktorá ho spoľahlivo uzamkne. Čo vám uľahčí jeho prenesenie aj uskladnenie. Zásobník na vodu ponúka objem až 300 mililitrov a je vybavený praktickým ukazovateľom hladiny . Vďaka extra veľkej žehliacej ploche z hliníka , Jednoducho vyžehlíte aj väčšie kusy bielizne. S prídavnou parný funkciou dokonale vyrovnáte závesy, záclony, obrusy i šaty.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Parné žehliace lis
Príkon:
1500 W
Parný ráz:
30 g/min
Objem zásobníka vody:
300 ml
Ďalšie vlastnosti a funkcie:
Hliníková žehliaca plocha s poťahom
Ukazovateľ hladiny vody
Prednastavené programy
Bezpečnostné zamykanie
Termostat s indikátormi
Indikátory zapnutia, ohrevu a pary
Prevádzka možná s parou alebo bez pary
Napájací kábel:
2 m
Rozmery žehliacej plochy:
63 x 26 cm
Hmotnosť:
10 kg
Farba:
Biela

Kód:  EAD8025a
Produktové číslo:  ESP 2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19