Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Simplehuman Odkvapkávač na riad Compact, čierny plast

4,6 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -7 %
54,90 € 58,90 €

Simplehuman Odkvapkávač na riad Compact, čierny plast

Doprajte si perfektný dizajnový kúsok do vašej kuchyne. Odkvapkávač Simplehuman v kompaktnom, ale pevnom vyhotovení s plastovým rámom vám zaručí suchú a čistú pracovnú plochu. Dokonale kombinuje antikor a plastové časti v čiernom nádychu. Nechajte pohodlne odkvapkať práve umytý riad alebo len odložte kuchynské náradie. Výsuvná odtoková 360° otočná hubica z pevného plastu dokonale odvedie všetku vodu späť do drezu. Praktické postranné úchyty vám zaistia pohodlnú manipuláciu s odkvapkávačom.

Kľúčové vlastnosti

  • Držiak na príbory
  • Elegantná a ľahká konštrukcia
  • Otočná hubica na odtok vody
  • Pevný plast
  • Ľahko sa čistí
  • Antikorové nohy

Čistota na prvom mieste

Odkvapkávač Simplehuman na riad sa nesie v praktickom duchu. Dômyselne navrhnutá konštrukcia nezadržiava vodu na svojom dne, ale odvádza ju späť do drezu. Špeciálne ošetrené plastové časti sú navrhnuté tak, aby nedochádzalo k odtláčaniu prstov. Všetky časti držiaku majú hladký povrch, aby nedochádzalo k poškriabaniu riadu.  

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
antikorová oceľ/pevný plast

Farba:

Bielá

Rozmery:
37 cm × 32,6 cm × 17,2 cm
 

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 17,2 cm
Šírka 37 cm
Dĺžka 32,5 cm

Vlastnosti

Materiál Oceľ, Plast
Vlastnosti Držiak na príbory
Kód:  SIHOKA006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KT1105

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11