Obnoviť stránku

Simplehuman ST3007 Sensor PRO, Tru-lux LED, 5×/10× zväčšenie, WiFi

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Simplehuman ST3007 Sensor PRO, Tru-lux LED, 5×/10× zväčšenie, WiFi

Zobrazí aj najmenší detail

Zlé osvetlenie v miestnosti môže zapríčiniť, že na prvý pohľad dobre nanesený make-up vás na dennom svetle sklame. So zrkadielkom Simplehuman ST3007 Sensor PRO sa tejto situácie obávať nemusíte. Tru-lux systém osvetlenia dokáže presne napodobniť denné svetlo a poskytne tak ideálne podmienky na dokonalé líčenie.


Dve zrkadlá v jednom

Pre perfektný komfort je Simplehuman ST3007 Sensor PRO vybavené dvomi zrkadlami. Veľké zväčší vašu tvár 5× a zobrazí tak celú tvár aj so všetkými jej detailmi. Malé zrkadielko zväčšuje 10×, takže je ideálne pre extrémne detailnú prácu, ako je vytrhávanie obočia, nanášanie očnej linky a pod.


Aktivácia svetla senzorom pohybu

Vďaka integrovanému senzoru pohybu sa zrkadlo automaticky rozsvieti po priblížení vašej tváre. Navyše sa svetlo zrkadla automaticky upraví podľa vašej vzdialenosti. Nemusíte sa báť, že osvetlenie predčasne zhasne. Zrkadielko bude svietiť počas celého vášho líčenia a starostlivosti o pleť.


Nastaviteľná teplota farieb

Pomocou mobilnej aplikácie Simplehuman, ktorá komunikuje s vaším mobilným zariadením cez rozhranie WiFi, ľahko nastavíte farby tak, aby zodpovedali osvetleniu v konkrétnej miestnosti. Pomocou aplikácie tiež môžete uložiť nastavenia svetla vo vašej práci, doma či v obľúbenom bare. Stačí len spraviť fotku vybraného miesta pomocou vášho telefónu.


Odnímateľné magnetické zrkadlo

Malé zrkadielko pre extra zväčšenie je k hlavnej ploche zrkadla pripevnené pomocou silného magnetu. Ľahko ho teda umiestnite kdekoľvek na ploche zrkadla a ihneď drží na svojom mieste. Zároveň je možné ho kedykoľvek ľahko odňať, aby vám neprekážalo.


Bezdrôtové zrkadlo

Pri každodennom používaní stačí zrkadlo Simplehuman dobiť približne raz za 3 týždne. Nabíjanie je riešené cez klasický USB kábel. Vďaka bezdrôtovej technológii je možné zrkadlo vziať so sebou na dovolenku či do práce.


Optimálny jas a presné farby

Svetelný systém Tru-lux je 2× jasnejší ako u konkurenčných výrobkov. Použité LED diódy poskytujú svetlo simulujúce slnečné lúče, ktoré osvetlia tvár do najmenších detailov. Jedinečný systém Tru-lux dosahuje farebný index CRI v hodnote 90, ktorá sa približuje práve prírodnému slnečnému svetlu.



 

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie

Umiestnenie Stolné

Vlastnosti

Priemer 23 cm
Kód:  SIHKOZ006
Produktové číslo:  ST3007

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08