Obnoviť stránku

Simplehuman ST3003 Tru-lux LED, 5× zväčšenie, sieťové

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
223,90 €

Simplehuman ST3003 Tru-lux LED, 5× zväčšenie, sieťové

Zobrazí aj najmenší detail

Dôkladná starostlivosť o pleť a dokonalý make-up vyžadujú perfektné svetlo. Kozmetické zrkadlo Simplehuman s priemerom 20 cm spĺňa túto požiadavku na výbornú, navyše ponúka päťnásobné zväčšenie a je pripravené na umiestnenie na stenu. Svetlo sa automaticky aktivuje pomocou senzora, ktorý zaznamenáva priblíženie tváre.


Optimálny jas a presné farby

Svetelný systém Tru-lux je 2× jasnejší ako u konkurenčných výrobkov. Použité LED diódy poskytujú svetlo simulujúce slnečné lúče, ktoré osvetlia tvár do najmenších detailov. Jedinečný systém Tru-lux dosahuje farebný index CRI v hodnote 90, ktorá sa približuje práve prírodnému slnečnému svetlu.


Dokonalé rozptýlenie svetla

Pozdĺž vnútorného obvodu zrkadla sú umiestnené mikroreflektory, ktoré sa starajú o bezchybné rozptýlenie svetla po celej ploche zrkadla. Teleskopické rameno dovoľuje priblíženie a natočenie pre čo najpohodlnejšie použitie. Napájanie je vyriešené pomocou kábla priamo zo siete. Sieťový adaptér je súčasťou balenia.



Parametre a špecifikácia

Umiestnenie

Umiestnenie Nástenné

Vlastnosti

Priemer 20 cm
Materiál Sklo, Nehrdzavejúca oceľ
Funkcie LED osvetlenie, Polohovacie, Pohybový senzor
Zväčšenie

Napájanie

Napájanie Do siete, Integrované
Počet batérií 1
Kód:  SIHKOZ002
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  ST3003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07