Obnoviť stránku

SilverStone DS222

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SilverStone DS222

Moderné 2,5" disky sú zaujímavou voľbou z hľadiska rozmerov, kapacity a ceny. Kompaktný hliníkový box s označením DS222 vznikol práve pre efektívne prevádzkovanie takýchto diskov. Vďaka diskovým poliam RAID 0 a RAID 1 sa hodí ako pre kriticky dôležité dáta, tak aj pre vysokú rýchlosť. Uplatní sa teda pre zálohovanie celého systému, cenných dokumentov a fotografií, ale aj pre aktívne používanie s nainštalovanými aplikáciami, alebo ako rýchle a veľké úložisko napríklad pre ukladanie rozsiahlych projektov.

Kľúčové vlastnosti

  • Rôzne možnosti pre ukladanie (hardvérový RAID 0/1, BIG)
  • Pre 2 × 2,5" SATA HDD alebo SSD
  • Rýchle rozhranie USB 3.0 (až 5 Gbps)
  • Podporuje Plug and Play a Hot swap
  • Kompletná sada indikačných LED
  • Elegantný hliníkový kryt
  • Montáž bez nutnosti náradia

Rýchly a kompatibilný

Zapája sa cez 5 Gbps rozhranie USB 3.0, ktoré prináša vysokú rýchlosť aj maximálnu kompatibilitu v podobe pomalšieho, zato rozšíreného USB 2.0. Spoľahlivo ho tak pripojíte k rôznym, aj starším počítačom a notebookom. Pri prenášaní oceníte relatívne malé rozmery a hmotnosť v porovnaní s tradičnými 3,5" diskami.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
78,4 × 61,5 × 117,2 mm

Hmotnosť:
cca 328 g

 
Kód:  UB097q1
Produktové číslo:  SST-DS222

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13