Obnoviť stránku

Silk´n FaceTite Velvet

Príslušenstvo k tovaru

Silk´n FaceTite Velvet

Bojíte sa zvädnutej starnúcej pleti, vrások a straty jej pružnosti? Jedinečný kozmetický prístroj Silk´n FaceTime Velvet vám pomôže v boji proti týmto nepríjemným zmenám. Jedinečná technológia HT kombinuje 3 rôzne zdroje energie a síce bipolárnej RF na spevnenie hlbšej vrstvy pokožky, svetelnú LED na omladenie a udržanie jej prirodzenej rovnováhy a tepelnú IR na zlepšenie štruktúry pleti. Súčasťou balenia je Silk´n Slider Hyaluronic Gel, ktorý je potrebné použiť pri každom ošetrení, pretože zabezpečuje vodivosť a zároveň pleť hydratuje a zabraňuje jej prehriatiu. V balení nájdete aj Silk'n Hyaluronic Serum, ktorého kyselina hyaluronová má hydratačný účinok, vyhladí jemné vrásky a stimuluje tvorbu kolagénu vo vašej pokožke.

Kľúčové vlastnosti kozmetického prístroja Silk´n FaceTime Velvet

  • Jedinečná technológia HT s 3 rôznymi zdrojmi energie obnovuje pleť zvnútra
  • NutnýSilk´n Slider Hyaluronic Gel zaisťujúci vodivosť a hydratáciu
  • Silk´n Hyaluronic Serum ako pleť omladzujúci doplnok na ošetrenie prístrojom
  • Obsiahnutá kyselina hyaluronová podporuje tvorbu vlastného kolagénu
  • Kozmetický prístroj Silk´n FaceTime Velvet pre okamžitý viditeľný výsledok
  • Omladenie pleti, redukcia vrások, zdvihnutie kontúr tváre

Silk´n FaceTime Velvet je jedinečný

Technológia HT preniká pokožkou a opravuje ju zvnútra. Prístroj vyžaruje teplo, ktoré stimuluje obnovujúce vlastnosti pokožky. Pleť je po každom ošetrení viditeľne krajšia, omladená a pevnejšia. Používanie je úplne bezpečné, prístroj je určený na ošetrenie tváre a krku s výnimkou očných viečok. Stačí ošetriť 2× týždenne a výsledky sú okamžite viditeľné. Súčasné používania prípravku Silk´n Hyaluronic Serum účinky ešte znásobí. Úplne bezbolestné a jednoduché použitie v pokoji domova na omladenie pleti, redukciu aj vyhladenie vrások a zdvihnutie kontúr tváre.

Používanie je bezpečné

Prístroj bol starostlivo testovaný na použitie v domácom prostredí, pre ženy aj mužov. Je vhodný pre všetky typy a farby pleti. Ošetrovať možno celú tvár s výnimkou očných viečok, krk aj oblasť výstrihu. Nejde o laser, takže nie je potrebné dodržiavať dlhšie prestávky medzi použitiami. Práve tak môžete s ošetrenou kožou pokojne na slnko a prevádzkovať svoje bežné denné aktivity bez obmedzenia. Pred použitím si určite prečítajte návod.

Obsah balenia:
Prístroj Silk´n FaceTime Velvet
Silk´n Slider Hyaluronic Gel
Silk´n Hyaluronic Serum '
Návod


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Napájanie

Typ napájania Sieťové – 230 V

Typ

Typ Čistiaca súprava

Technológia

Technológia Rádiofrekvenčná

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások
Kód:  SILKP171
Produktové číslo:  FT1PE1C2001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11