Obnoviť stránku

Silk'n Silhouette

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Silk'n Silhouette

Čistiaca sada Silhouette je určená pre tvarovanie tela a redukciu celulitídy. Pomocou revolučnej technológie HT ™ docielite rýchleho a spoľahlivého výsledku. Prístroj pôsobí do hlbších vrstiev pokožky, spevňuje ju a posilňuje. Masážny prístroj jednoduchým spôsobom pokožku ošetrí v pohodlí vášho domova a pomôže vám ju skrášliť a omladiť. Pokožka bude po pravidelnom používaní prístroja pružná a dobre prekrvená.

Sada Silhouette čistí pokožku od nevzhľadného tuku uloženého v tukových bunkách, vďaka dôkladnému prekrveniu pokožky sa pokožka vypína, je pružnejšia a celulitída sa zmenšuje. Po pravidelnom používaní prístroj vytvaruje kontúry vášho tela, odstráni pomarančovú kožu a zdokonalia problémové telesné partie, ako sú zadok, paže a stehná. Doprajte si krásnu, zdravú a príťažlivú pokožku na celom tele!

Kód:  SILPC008
Produktové číslo:  SIL-SILHOUETTE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13