Obnoviť stránku

Silk'n SIL-CART-FLASHGO120

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Silk'n SIL-CART-FLASHGO120

Tiež ste sa už sami presvedčili o úžasných výsledkoch epilácia pomocou laseru?Potom určite oceníte náhradné cartridge pre jedinečný epilátor Silk'n Flasch & Go. Metóda odstraňovania chĺpkov je bezbolestná, jednoduchá, rýchla as dlhotrvajúcim účinkom. Cartridge s 120 000 impulzov je vhodný pre ošetrenie celého tela. Jednoducho odstránite chĺpky z oblasti nôh, rúk, bikín a ostatných častí tela, kde sú korienky pevnejšie. 

hlavné prednosti

  • permanentné odstránenie nežiaducich chĺpkov
  • urýchlenie ošetrenie - prístroj sa zapája do elektrickej zásuvky, nemôže sa teda stať, že budete musieť ošetrenie prerušiť kvôli vybitiu batérie
  • konečne cenovo dostupná metóda domáceho ošetrenia
  • jemná a hodvábna pleť bez obáv zo zarastených chĺpkov a poranenia žiletkou
  • epilácia založená na princípe pôsobenia svetla - bezpečný, bezbolestný a účinný spôsob odstránenia chĺpkov
  • ošetrenie oboch nôh trvá približne 30 minút, podpazušie 10 minút

technológia HPL

Epilácia svetlom je založená na teórii selektívnej fototermolýzy, kedy je svetelná energia používaná k znemožneniu ďalšiemu rastu chĺpkov. Pri použití vlákno chĺpku selektívne absorbuje svetelnú energiu a transformuje ju na teplo. Silná energia je absorbovaná pigmentom vlákna chĺpku, zatiaľ čo okolité tkanivo je ochladzovaná chladiacim mechanizmom. Melanín je zodpovedný za absorpciu svetla, ktoré vytvoria teplo a preruší rast chĺpkov.Dôsledkom zastavenia rastu je potom trvalé odstránenie nežiaduceho ochlpenia.  

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ IPL

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  SILIPL064
Produktové číslo:  SIL-CART-FLASHGO120

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07