Obnoviť stránku

Silk'n Revit

Príslušenstvo k tovaru

Silk'n Revit

Čistiaca súprava Revit zaistí vašej tvári dokonalý peeling, a tým aj čistú, jemnú a prirodzene pružnú pleť. Výrazne pomôže znížiť výskyt vrások a šetrne odstráni drobné jazvičky po akné. Veľmi účinná a pritom šetrná peelingová technológia je založená na unikátnom abrazívnom povrchu s diamantmi. Dôkladne odstráni odumreté kožné bunky a pleti zaistí vitalitu. Doprajte vašej pleti luxusný pocit úplnej čistoty a viditeľného omladenia!

Peeling tváre Revit pleť perfektne zjemní a dodá jej prirodzenú pevnosť aj silu. Kvalitný prístroj ponúka inovatívne riešenia pre krásu a zdravie pleti žien aj mužov. Špeciálna technológia IPL je patentovaná a využívajú ju pre svoje výrobky aj svetoznáme firmy, akými sú Philips alebo Remington. Čistiaca súprava sa jednoducho používa a výsledky tejto starostlivosti sú ihneď viditeľné. Doprajte vašej pleti spevnenie pomocou kvalitného prístroja a nechajte ju zažiariť!

 

 
 
 
Kód:  SILPC007
Produktové číslo:  SIL-REVIT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17