Obnoviť stránku

Silk'n Prístroj na zmiernenie prejavov akné Blue

Príslušenstvo k tovaru

Silk'n Prístroj na zmiernenie prejavov akné Blue

Silk'n Blue je úžasný revolučný prístroj, ktorý prináša úplne inovatívny spôsob liečby akné. A to úplne jednoducho a pohodlne, v domácom prostredí, bez žiadnych ďalších investícií. Prístroj nielen zmierňuje prejavy akné, ale taktiež zabraňuje jeho vzniku. To všetko vďaka veľmi jemnej a neinvazívnej metóde fototerapie, pri ktorej sa účinne kombinuje modré LED svetlo a IR tepelné žiarenie. Navyše pozitívne účinky môžete pozorovať už za 3 – 7 týždňov.

Inovatívna liečba akné

  • Pohodlné a diskrétne použitie v domácom prostredí
  • Zmierňuje prejavy akné a vyhladzuje pokožku
  • Zabraňuje ďalšiemu vzniku akné
  • Zabíja baktérie, ktoré spôsobujú akné
  • Vysušuje mazové žľazy a zabraňuje vzniku mastnoty
  • Viditeľne jasnejšia a hladšia pleť už za 3 – 7 týždňov
  • Bezpečné použitie, ktoré je zaručené vstavanými bezpečnostnými prvkami
  • Klinicky testované a doporučené dermatológmi

Ako prebieha terapia Silk'n Blue

Silk'n Blue používa na terapiu pleti kombináciu modrého LED svetla a IR tepelného žiarenia. V prvom rade dochádza k likvidácii baktérií, ktoré spôsobujú akné, následne sú vysušené mazové žľazy, ktoré spôsobujú mastnú pleť, ktorá je náchylnejšia k akné. Existujúce vyrážky sa začnú rýchlejšie hojiť a výskyt nových bude čoraz nižší. Najlepšie výsledky možno očakávať v priebehu 3 až 7 týždňov po dokončení odporúčaného liečebného plánu. Ten pozostáva z každodenného ošetrenie infikovanej oblasti počas 6 – 8 týždňov. Na udržanie krásnej pokožky bez akné používajte prístroj raz týždenne rovnakým spôsobom ako pri terapii.

Bezpečnosť a zdravotná nezávadnosť

Terapia proti akné Silk'n Blue bola vyvinutá v spolupráci s odborníkmi a je schválená a odporúčaná dermatológmi. Bezpečnostné prvky zaručujú úplne bezpečné použitie, zabudovaný teplotný snímač zaisťuje, že teplota na povrchu kože nebude nikdy vyššia ako 41 °C.

 
Kód:  SILPC011
Produktové číslo:  SIL-BLUE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16