Obnoviť stránku

Silk´n Inno Essential Sonic Clean

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Silk´n Inno Essential Sonic Clean

Čistiaca sada Sonic Clean je určená pre každodenné hĺbkové čistenie tváre od nečistôt, kožného mazu, odumretých kožných buniek aj make-upu. Strojček má veľmi jemnú kefku, ktorá pleť jemne rozmaznáva. Jeho použitie je jednoduché a veľmi rýchle. Make-up vám tento pomocník pomôže odstrániť až 6x rýchlejšie, než klasické metódy. Mäkká kefka rýchlo a šetrne odstráni všetky nečistoty z vašej pleti a zároveň pleť jemne masíruje. Prístroj poskytne vašej pleti úľavu a dokonale čistú a jemnú pleť. Sadu môžete použiť aj na cestách, vydrží až 2,5 hodiny prevádzky bez nabíjania.

Praktický pomocník jemne, ale dôkladne čistí pleť, zaisťuje jej prekrvenie a zanecháva pleť čistú, sviežu a žiarivú. Strojček sa po minúte automaticky vypína. Výsledok čistenia je vidieť okamžite, už po necelej minúte aplikácie je pleť dokonale vyčistená. Prístroj je možné používať aj vo vani alebo v sprche, je vodotesný a to uľahčuje aj jeho čistenie po použití. Kefka spoľahlivo pripraví pleť na ďalšiu kozmetickú starostlivosť alebo každodenné líčenie. Kúpte si praktický strojček, ktorý vašu pleť jemne vyčistí a bude ju udržiavať zdravú a krásnu!
Parametre a špecifikácia:

Prevádzka:
Akumulátorový
Otáčky:
350 otáčok za minútu
Výdrž:
2,5 hodiny chodu
Náhradná kefka:
1
Funkcie:
Automatické vypnutie prístroja po minúte chodu.
Vodotesnosť:
Áno

Kód:  SILPC004
Produktové číslo:  SIL-SONIC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09