Obnoviť stránku

Silicon Power Ultima U30 Red 64GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Silicon Power Ultima U30 Red 64GB

Hľadáte spojenie praktického využitia a dokonalej elegancie? Tento flash disk s kapacitou 64 GB je tým pravým klenotom pre vašu prácu i zábavu. Lesklý povrch s diamantovým vzorom v červenom prevedení spoločne s kovovou otočnou krytkou konektora dokazuje, že v jednoduchosti je krása. Nechajte Ultima U30, aby sa stala vaším pracovným šperkom.
Štandardné rozhranie USB 2.0 zaistí dostatočnú prenosovú rýchlosť. Integrovaný LED indikátor upozorňuje na prebiehajúci prenos dát a vy už tak nikdy zbytočne nevypojíte zariadenie predčasne. Výrobca zdarma poskytuje program Recuva File Recovery, ktorý sa postará o obnovu omylom zmazaných dát. Plný potenciál disku (zálohovanie, synchronizácia) obstará aplikácie SP Widget.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Spracovanie a funkcie

Výbava LED signalizácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 18 mm
Výška 53,7 mm
Hmotnosť 14,8 g
Kód:  JU250j4k5
Produktové číslo:  SP064GBUF2U30V1R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18