Obnoviť stránku

Silicon Power Mobile C10

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Silicon Power Mobile C10

Jednoducho prenosné dátové úložisko na cesty. USB kľúč Silicon Power Mobile C10 je obľúbeným médiom na transport dôležitých dát medzi všelijakými elektronickými zariadeniami. K počítaču sa dá zapojiť pomocou USB-C. Vzhľadom na praktický špeciálny konektor je USB kľúč kompatibilný aj s mobilmi a tabletmi, takému disku hovoríme OTG.

Kľúčové vlastnosti USB kľúča Silicon Power Mobile C10

  • Flash disk je možnosť pripojiť aj k smartfónu alebo tabletu
  • S pomocou pútka máte možnosť flash disk nosiť na kľúčenke
  • USB Silicon Power Mobile C10 sa pripája cez USB-C
  • Vodoodolnosť zabraňuje nezvratnej strate dát vplyvom nehody
  • Veľmi drobné spracovanie

Spracovanie USB kľúča Silicon Power

Elegantné a moderné spracovanie USB dodáva vzhľad neobvyklého doplnku. Pevné pútko ho dovolí prichytiť k vašej kľúčenke alebo do peňaženky. Nadmieru praktické je nepochybne malé vyhotovenie, pretože ho môžete nosiť aj v malom vrecku. Konkrétne rozmery vychádzajú na 18,7 mm × 8,4 mm × 34,1 mm. Nebojte sa, že by vám vyťahal vrecko, jeho hmotnosť je len 3,2 g. Praktickou vymoženosťou je vodoodolnosť USB kľúča, ktorá sa hodí najviac pokiaľ máte obavu flash disk využívať na dovolenke alebo v daždi.

Kód:  NADJU251p5e
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12