Obnoviť stránku

Silicon Power Jewel J80 Silver 8 GB

4,7 199 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,89 €

Silicon Power Jewel J80 Silver 8 GB

Silicon Power Jewel J80 využíva vysokorýchlostné rozhranie USB 3.0. Vďaka nemu zabezpečí bleskovú rýchlosť čítania i zápisu. Hodí sa tak nielen na prenos drobných súborov, ale aj videí vo vysokom rozlíšení, nekomprimovaných fotografií a akýchkoľvek ďalších rozmerných dátových balíkov.

Vonkajšia časť disku je vyrobená zo zinkovej zliatiny s elegantným titánovým farebným vyhotovením. Vďaka dokončeniu pieskovaním je odolná voči poškriabaniu a odtlačkom prstov pri každodennom používaní. Kruhový tvar na konci disku uľahčuje manipuláciu a prenášanie - stačí flash disk jednoducho pripevniť na kľúče. Technológia Chip On Board navyše zabezpečuje kompletnúochranu proti vode, prachu i vibráciám. Ďalšou prednosťou je, že disk nevyužíva žiadnu čiapočku a preto sa nemusíte báť o jej stratenie.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Kov
Šifrovanie AES-256
Vyhotovenie Odolný, Vodoodolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 18 mm
Výška 4,5 mm
Dĺžka 44 mm
Hmotnosť 5,9 g
Kód:  JU252d0
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  SP008GBUF3J80V1T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09