Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Silicon Power Jewel J80 Silver 32 GB

4,7 196 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,80 €

Silicon Power Jewel J80 Silver 32 GB

Silicon Power Jewel J80 využíva vysokorýchlostné rozhranie USB 3.0. Vďaka nemu sú zaistené bleskové rýchlosti čítania a zápisu . Hodí sa tak nielen k prenosu drobných súborov, ale aj videí vo vysokom rozlíšení, nekomprimovaných fotografií a akýchkoľvek ďalších väčších dátových balíkov.

Vonkajšia časť disku je vyrobená zo zinkovej zliatiny s elegantným titánovým farebným spracovaním. Vďaka povrchovej úprave pieskovaním je Flash disk odolný voči poškriabaniu a odtlačkom prstov pri každodennom používaní. Kruhový tvar na konci disku potom uľahčuje manipuláciu a prenášanie - stačí flash disk jednoducho pripevniť na kľúče. Technológia Chip On Board navyše zabezpečuje kompletnú ochranu proti vode, prachu a vibráciám. Ďalšou prednosťou je, že disk nevyužíva žiadnu krytku a preto sa nemusíte báť jej straty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Kov
Šifrovanie AES-256
Vyhotovenie Odolný, Vodoodolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 18 mm
Výška 4,5 mm
Dĺžka 44 mm
Hmotnosť 5,9 g
Kód:  JU252d0b
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  SP032GBUF3J80V1T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11