Obnoviť stránku

Silicon Power Armor A80 500 GB modrý

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Silicon Power Armor A80 500 GB modrý

Disk, ktorý sa ničoho nebojí

Disk Armor A80 pochádzajúca z dielne Silicon Power sa ocitne v hľadáčiku každého, kto hľadá vysoko odolný externý disk. Jeho konštrukcia odolá aj hrubšiemu zaobchádzaniu vrátane otrasov, vibrácií, tlaku a je tiež zabezpečený proti prachu a kvapalinám.



Profesionálne potápač

Disk prešiel radom náročných testov, strávil 30 minút pod vodou a bol vystavený sériu pádov na tvrdý povrch, napriek tomu zostal úplne funkčný.


Silicon Power Armor A80

Ultrarýchly prenos

Vnútri odolného zovňajšku sa nachádza 2,5" disk, ktorý komunikuje s počítačom pomocou rozhrania USB 3.0, ktoré poskytuje veľmi rýchly prenos dát až 5 Gbit/s. Kompatibilita je zaistená aj s USB 2.0, avšak je potrebné sa zmieriť s asi 10x nižšou rýchlosťou prenosu. Ušetrí vám teda drahocenný čas pri zálohovaní dát z pevného disku alebo prenosu veľkých súborov.


Šikovné prevedenie

Vzhľad disku na sebe nedáva poznať, že sa jedná o extrémny kúsok. Naopak je vyvedený v elegantnom dizajne v modrej farbe. Pri prenášaní disku rozhodne oceníte praktický slot pre USB kábel.


Inteligentný softvér

Dodávaný softvér vám uľahčí prácu s diskom. Obsahuje rad praktických aplikácií - synchronizácia dokumentov, automatické zálohovanie súborov, zálohovanie mailov, šifrovanie dát a ďalšie ...

Silicon Power Armor A80

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 500 GB (0,49 TB)

Rozmery

Šírka 94 mm (9,4 cm)
Výška 139 mm (13,9 cm)
Hĺbka 18,1 mm (1,81 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 270 g (0,27 kg)

Farba

Farba Modrá

Použitie

Použitie Externý
Kód:  JU222b
Produktové číslo:  SP500GBPHDA80S3B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17