Obnoviť stránku

Silhouette Portrait

4,0 1 hodnotení

Silhouette Portrait

Vyzerá ako tlačiareň, ale nie je to tlačiareň. Silhouette Cameo 3 je totiž rezací ploter, čiže rezačka. Je to  univerzálne zariadenie, ktoré využijete vo firme, v domácnosti či v školách pri kreatívnych hodinách. Táto univerzálna rezačka používa nôž, vďaka ktorému dokáže pracovať s papierom a kartónom do hmotnosti až 360 g/m2. Rovnako tak ju môžete použiť aj na prácu s vinylovými samolepiacimi fóliami, látkami, filcom, koženkou a ďalšími materiálmi do 0,9 mm. Dokonca dokáže využívať aj registračné značky. Dokáže toho však oveľa viac. 


Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný značkový rezací ploter, vďaka ktorému vytvoríte mnoho zaujímavých vecí
  • Univerzálne zariadenie pre firmy, domácnosti a školy či výchovné inštitúty
  • Možnosť stiahnuť si zadarmo oficiálny softvér na úpravu šablón a nákresov
  • Dokáže dokonca aj kresliť - stačí vymeniť nôž za kresliace pero

Fantázii sa medze nekladú

Vytvárajte si vlastné ozdoby na záhradné párty, samolepky na autá, steny alebo výlohy či vytvárajte školské projekty. S týmto univerzálnym zariadením sa medze naozaj nekladú. Záleží len na vás. Ploter dokáže dokonca aj kresliť. Stačí len vymeniť rezací nôž za kresliace pero a je hotovo. Rovnako tak dokáže pracovať aj ako scanner a to pomocou PIXscan podložky. Jednoducho umiestnite materiál na podložku, vyfotíte a fotku načítate do Silhouette štúdia. Ploter sa potom o všetko postará a vyreže. 

Obsah balenia:

Mesačné členstvo do Silhouette online obchodu so šablónami, Silhouette Studio - softvér v slovenčine, samolepiace rezacie podložku, inštruktážne DVD, USB kábel, AC adaptér, rezacie univerzálny nôž, 50 šablón

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Rezací ploter

Pripojenie

Pripojenie USB

Rozmery

Výška 114 mm
Hĺbka 142 mm
Šírka 413 mm

Farba

Farba Biela
Kód:  DF536
Produktové číslo:  SILH-PORTRAIT-5T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19