Obnoviť stránku

SilentiumPC Gladius Q50

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SilentiumPC Gladius Q50

Gladius Q50 je mimoriadne štýlovo vyzerajúca mini-ITX počítačová skriňa s eloxovaným lešteným hliníkovým povrchom. Skvele sa hodí k stavbe kancelárskeho, domáceho multimediálneho, ale aj herného počítača a stane sa ozdobou každej kancelárie alebo domácej pracovne. Konštrukcia je navrhnutá pre maximálnu flexibilitu, nie ste obmedzení malým priestorom a vďaka tomu máte na výber zo širokého spektra komponentov.
Aj napriek kompaktným rozmerom môžete bez obáv inštalovať "full-size" komponenty, vrátane štandardných ATX zdrojov, grafických kariet do dĺžky až 200 mm a chladiča procesora do výšky 160 mm. K dispozícii je aj dostatok priestoru pre montáž až troch interných diskov - 1×3,5" a 2×2,5" alebo 2×3,5".
Čo najefektívnejšie chladenie zabezpečuje push-pull prúdenie vzduchu. Zadný ventilátor (120 mm, predinštalovaný) vháňa studený vzduch do vnútra, ktorý prestupuje ďalej cez chladič CPU a vychádza von z počítačovej skrine cez predný panel. Jedine tak je zabezpečené dokonalé odvetranie a chladenie všetkých komponentov. Dodatočné vetracie otvory v oblasti slotu PCI poskytujú dostatočné chladenie grafických kariet.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery a ľahká konštrukcia
  • Štýlový dizajn
  • Vysoko kvalitné materiály
  • Podpora bežných ATX napájacích zdrojov
  • Chladič CPU do 160 mm
  • Podpora SSD
  • Obsahuje zadný ventilátor 120 mm (sací ventilátor s prachovým filtrom)
  • 2× USB 3.0 na prednom paneli
Kód:  CB147m
Produktové číslo:  SPC112

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04