Obnoviť stránku

SilentiumPC Gladius M45 W

4,5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SilentiumPC Gladius M45 W

Moderne navrhnutá počítačová skriňa SilentiumPC Gladius M45W ponúkne revolučnú dvojkomorovú konštrukciu, ktorá vylepšuje prúdenie vzduchu. Elementy, ktoré tradične bránia dráhe vzduchu sú presunuté do časti vedľa zdroja a zakryté stenou. Táto konštrukcia nielenže vylepšuje efektivitu chladenia, ale prispieva aj k praktickému usporiadaniu káblov.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný čierny dizajn
  • Revolučná dvojkomorová konštrukcia
  • Priehľadná bočnica
  • Podpora vodného chladenia
  • Dva ventilátory Sigma Pro
  • Možnosť inštalácie chladiča CPU s výškou až 161 mm
  • Podpora grafik s dĺžkou až 415 mm

Praktický vzhľad

Štýlový čierny dizajn je doplnený priehľadnou bočnicou, ktorá vám ponúkne perfektný výhľad na vaše milované komponenty. Vánok elegancie sa zachytil aj na hornom paneli, ktorý má špeciálny povrch pripomínajúci brúsený hliník. Mimo klasické konektory pre slúchadlá a mikrofón, disponuje dvojicou USB 2.0 a USB 3.0. Praktickou súčasťou je čítačka SD kariet alebo regulátor otáčok všetkých ventilátorov.

Poriadny chládok

Skriňa je od základu osadená dvoma kvalitnými 120 mmventilátormi Sigma Pro s maximálnou rýchlosťou 1200 ot/min.Tie sa vyznačujú výnimočne kvalitnými ložiskami HSB a sofistikovaným tvarom lopatiek, ktoré generujú menej hluku. Pre maximálny chladiaci účinok možno pridať ďalšiu trojicu 120/140 mm ventilátorov. Nechýba ani podpora vodného chladenia.

Každý si nájde svoje miesto

Šikovne navrhnutý interiér podporuje inštaláciu poriadneho chladiča na procesor s výškou až 161 mm a grafiku s dĺžkou až 415 mm. Aj napriek tomu sa v skrini nájde miesto pre dve 5,25" pozície pre optickú mechaniku, dve vyhradené pozície pre 2,5" SSD a dve univerzálne pozície pre 2,5"/3,5" pevné disky.

Kód:  CB148e
Produktové číslo:  SPC129

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12