Obnoviť stránku

SilentiumPC Gear SR700 čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SilentiumPC Gear SR700 čierna

Chcete pri sedení cítiť maximálne pohodlie a zároveň si udržať zdravé držanie tela? Čierna herná stolička SilentiumPC Gear SR700 je ďalšia z radu herných stoličiek Gear SR a presne toto ponúka. Oproti modelom nižších tried poskytuje lepšiu oporu a vyššiu nosnosť. Pokiaľ chcete mať z hrania maximálny zážitok, alebo potrebujete dlhé hodiny intenzívne pracovať a sústrediť sa na svoju úlohu, je pre vás čierna stolička Gear SR700 tá pravá. Sedadlá aj operadlá sú napustené studenou penou a držia tak svoj tvar aj po dlhých hodinách nepretržitého hrania, zatiaľ čo zvyšok stoličky má pevnú konštrukciu a poskytuje tak dlhú životnosť tejto čiernej hernej stoličke.

Výnimočnosť čiernej stoličky SilentiumPC Gear SR700

  • Maximálna nosnosť 150 kg
  • Umožňuje náklon až 170°
  • Čierne vyhotovenie nie je náchylné na zašpinenie
  • Funkcia Multilock zabraňujúca nechcenému hojdaniu
  • Plne nastaviteľné lakťové opierky

Pohodlie predovšetkým

Ergonómia bola hlavným cieľom pri tvorbe tejto hernej stoličky. Vysoké operadlá pojmú postavy tých najmenších hráčov až po osoby s výškou 195 centimetrov. Nosnosť 150 kilogramov zároveň zaručuje, že stolička vydrží aj tie najnáročnejšie aktivity. Ideálne držanie vášho tela aj pri dlhých hodinách sedenia zaručujú studenou penou vykladané operadlá a sedadlo. Dopĺňa ich nastaviteľná bedrová opierka a vankúš, ktorý uľaví vašej krčnej chrbtici a vaša hlava, a myseľ sa tak budú môcť plne venovať zážitkom, ktoré sa pred vami odohrávajú. Čierne vyhotovenie stoličky vám dáva možnosť stoličku dlho a intenzívne používať bez známok opotrebenia. Celkovú odolnosť stoličky doťahuje do dokonalosti pevný oceľový rám.

Čierna Gear SR700 a jej nekonečné možnosti

Stolička je nielen ergonomická a pohodlná, ale je tiež maximálne nastaviteľná. Ideálnu polohu v čiernej Gear SR700 nájde každý. Môžete začať výškou sedadla a pokračovať nastavením 4D lakťových opierok, ktoré si prispôsobíte v niekoľkých smeroch. Nakoniec si podľa svojich potrieb upravte bedrovú opierku a vankúšik pre krčnú chrbticu a celý zážitok zakončite tým, že si určíte sklon operadla, ktorý môže byť až 170°. Áno, stoličky SilentiumPC radu Gear SR700 sú pripravené vám poskytnúť všetko, čo potrebujete.

 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia

Mechanika Hojdacia
Možnosť nastavenia Sklonu operadla
Opierky S bedrovou opierkou, S opierkou hlavy, S podrúčkami

Kolieska

Kolieska Na kolieskach
Materiál koliesok Pogumované
Povrch podľa koliesok Univerzálne

Materiál

Materiál poťahu Syntetická koža

Nosnosť

Maximálna nosnosť 150 kg

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla 51 cm
Výška sedadla min. 47,5 cm
Výška sedadla max. 56 cm
Hmotnosť stoličky/kresla 28 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  CB160q1
Produktové číslo:  SPG009

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18