Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Siku Super – hasiči Man s otočným rebríkom

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Siku Super – hasiči Man s otočným rebríkom

Viacpodlažný obytný blok bol zasiahnutý požiarom! Jediná šanca je v rukách hasičov, ktorí sa na miesto činu blížia na svojom perfektnom vozidle MAN. Teraz je jasné, že všetko dobre dopadne. Model hasičského vozidla poháňaný vznetovým motorom s výkonom 300 koní akoby skutočnému modelu z oka vypadol. Problém nebude mať ani so záchranou ľudí z vyšších poschodí. Je totiž vybavený výsuvným rotačným rebríkom s košom, ktorý možno rozložiť a rozšíriť do ideálnej polohy. Potom už stačí len zapnúť hadicu a začať hasiť... Model hasičského vozidla SIKU Man je prepracovaný aj do tých najmenších detailov a vyniká veľmi kvalitným a odolným použitým materiálom.

Kľúčové vlastnosti kovového modelu Siku Super Man

  • Model hasičského vozidla Man s otočným rebríkom
  • Kvalitný kovový materiál
  • Detailné spracovanie hračky
  • Odporúčaný vek od 3 rokov
  • Rozmery 27,7 × 7 × 10,5 cm
  • Mierka 1 : 50

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif10727
Produktové číslo:  4006874021147

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09