Obnoviť stránku

Siguro Náhradná kanvica na prekvapkávače

5 4 hodnotení
Super cena
11,90 €

Siguro Náhradná kanvica na prekvapkávače

Náhradná kanvica na prekvapkávače Siguro

Zakúpili ste si kávovar Siguro CM-G650SS Coffee Time a potrebujete náhradnú kanvicu? Žiadny problém. Mysleli sme na všetko a vy si tak môžete samostatne zakúpiť iba novú kanvicu, nie celý prekvapkávač. Kanvica má rovnako ako originálny objem 1,6 litra a postačuje na prípravu až 12 šálok prekvapkávanej kávy.

Náhradná kanvica pre prekvapkávače Siguro

Prečo staviť na Siguro?

Značka Siguro ponúka dizajnovo zladené produkty, ktoré vám dovolia vkusne skombinovať vybavenie domácnosti. Všetko vyrábame v certifikovaných, auditovaných továrňach, kde je zaručená kvalita aj ľudský prístup. Záleží nám tiež na vašom pohodlí, za každý kus ručíme a v prípade problémov s produktmi Siguro sa môžete spoľahnúť na rýchlu výmenu priamo na pobočkách.

Každý produkt ponúkne niečo navyše

Každý produkt ponúkne niečo navyše

Garantujeme okamžitú výmenu v pobočkách

Garantujeme okamžitú výmenu v pobočkách

Vyrobené len v overených a kontrolovaných továrňach

Vyrobené len v overených a kontrolovaných továrňach

* Upozornenie: Ospravedlňujeme sa za chybu v tlačenom návode, nastavenie funkcie časovača nájdete v elektronickej verzii návodu, ktorú stiahnete v záložke Poradňa a návody.

Kód:  SGR_CM_X001
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  SGR-CM-X001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14