Obnoviť stránku

Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

Super cena
209,90 €

Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

Čistička vzduchu Siguro prinesie čistejší a sviežejší vzduch všetkým tým, ktorí trpia alergiou, astmou či inými dýchacími ťažkosťami. Tento oddaný mobilný prístroj je šitý na mieru pre domácnosti s miestnosťami s veľkosťou max. 57 m2. O skvelej efektivite a spoľahlivosti vás uistí vzduchový výkon – čistička vzduchu dokáže spracovať pokojne až 490 m3/h. Ovzdušie sa v prvej fáze očistí od hrubších nečistôt pomocou hliníkového prachového predfiltra. Zásadným filtračným prvkom čističky vzduchu Siguro je filter HEPA, ktorý jednoducho pohlcuje maximálne množstvo všetkých možných alergénov vrátane baktérií. Na zaistenie pachov z plesní a domácich výparov je perfektnou voľbou uhlíkový filter. Lampa s UV žiarením dokáže vyhubiť dokonca aj tie najhúževnatejšie zvyšky baktérií a zaistí tak sterilné prostredie. V konečnej fáze čistička vzduchu vzduch fúkaný do priestoru doplní o záporné ióny, čo pozitívne ovplyvní kvalitu vzduchu a následne aj vašu psychiku a telesný stav. Pokiaľ sa pýtate na jej rozmery, tie predstavujú 52 × 24,7 × 24,7 cm.

Základné funkcie čističky vzduchu Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

  • Čistička vzduchu Siguro je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 57 m2
  • Filter HEPA absorbuje maximálne množstvo peľu, prachových čiastočiek aj baktérií
  • Uhlíkový filter zachytáva nepríjemné pachy, kuchynské výpary aj emisie
  • Predfiltrom sa vzduch vyčistí od vlasov, chlpov aj veľkých častíc prachu
  • Maximálna hlučnosť 60 dB(A) a minimálna hlučnosť 30,5 dB(A)
  • Vzduchový výkon 490 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Siguro: 52 × 24,7 × 24,7 cm

Funkcie čističky vzduchu Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

Sofistikovaná čistička vzduchu Siguro má vizuálny senzor, vďaka ktorému rozpozná, aký je aktuálny stav vzduchu, a podľa zistenia potom vyhodnotí, zda nastal vhodný okamžik ovzdušie v interiéri opätovne upraviť. Výkon je možné jednoducho meniť (zvyšovať alebo znižovať) a týmto spôsobom upravovať spotrebu elektrickej energie aj mieru hlukového zaťaženia. Na prácu čističky vzduchu Siguro v noci si možno navoliť vítaný nočný režim, pri ktorom funguje čistička absolútne potichu. Tiež ju výrobca vybavil aj automatickým režimom, ktorý podľa momentálneho stavu ovzdušia operatívne nastaví veľkosť výkonu. Aktivitu čističky možno navoliť prostredníctvom premysleného diaľkového ovládača či rovno v telefóne cez jednoduchú mobilnú aplikáciu. Dotykový panel a digitálny displej patrí k užitočným doplnkom, ktoré umožňujú rýchle a zároveň jednoduché ovládanie. Inteligentné senzory prachu kontrolujú kvalitu vzduchu, a tie tiež v prípade ich znečistenia automaticky zvýšia výkon. Indikátor výmeny filtra vás upozorní na to, že ho máte skontrolovať a prípadne vymeniť za nový. Tento inteligentný čistič vzduchu Siguro s možnosťou pripojenia k WiFi prepája atraktívny, kompaktný dizajn s intuitívnym ovládaním.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Kompatibilné aplikácie Tuya

Vlastnosti

Príkon 50 W
Vzduchový výkon 490 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 57 m2
Maximálna hlučnosť 60 dB(A)
Minimálna hlučnosť 30,5 dB(A)
Vlastnosti Vhodná pre alergikov, Inteligentná
Indikácia Kvality ovzdušia, Výmeny filtra
Výbava Senzor prachu, Displej, Diaľkové ovládanie, UV sterilizačná lampa, Digitálny kontrolný panel, Umývateľný filter, Dotykový panel
Typ ovládania Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Ionizácia vzduchu, Nastaviteľné osvetlenie, Nočný režim, Regulácia výkonu, Režim turbo

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový, Prachový, UV žiareniu, Filter pevných častíc

Rozmery a hmotnosť

Šírka 52 cm
Hĺbka 24,7 cm
Výška 24,7 cm
Kód:  SGR_APK500Wbun
Záruka: 36 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12