Obnoviť stránku

Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

Čistička vzduchu Siguro vie vykúzliť lepší a zdravší vzduch pre deti aj choré osoby s dýchacími ťažkosťami. Tento presunu schopný spotrebič je ako stvorený pre všetky priestory s rozmerom maximálne 25 m2. O sympatickej efektivite čistenia vzduchu vás bez váhania uistí vzduchový výkon – čistička vzduchu hravo odfiltruje až 205 m3/h. Kľúčovým filtračným prvkom čističky vzduchu Siguro je však filter HEPA, ktorý v okamihu dokáže pohltiť takmer až 99 % baktérií, prachu a peľu aj ostatných alergénov. Na likvidáciu emisií z dopravných prostriedkov a ďalších pachov je najlepší uhlíkový filter. Úplne na koniec čistička vzduchu vzduch prúdiaci do priestoru navyše obohatí o negatívne nabité ióny, čo pozitívne ovplyvní kvalitu vzduchu a následne aj vašu psychiku a telesný stav. Pokiaľ sú pre vás dôležité jej rozmery, tie sú 35 × 50 × 19 cm.

Zaujímavé prednosti čističky vzduchu Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

  • Čistička vzduchu Siguro je vhodná pre miestnosti do 25 m2
  • Filter HEPA zachytáva maximálne množstvo alergénov a nečistôt
  • Uhlíkový filter odstraňuje nepríjemné pachy, kuchynské výpary aj emisie
  • Maximálna hlučnosť 56 dB(A) a minimálna hlučnosť 22 dB(A)
  • Výkon čistenia 205 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Siguro: 35 × 50 × 19 cm

Výbava čističky vzduchu Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

Sofistikovaná a vnímavá čistička vzduchu Siguro kedykoľvek pomocou vizuálneho senzora určí, aká je momentálna kvalita vzduchu, a podľa výsledku následne vyhodnotí, zda je třeba vzduch v miestnosti vylepšiť a prečistiť. Je vybavená aj praktickým časovačom, vďaka ktorému si podľa nálady a potreby môžete nastaviť dobu chodu. Výkon môžete ľubovoľne znížiť aj zvýšiť, a takto jednoducho riadiť mieru hluku aj spotrebu energie. Na chod čističky vzduchu Siguro v noci je vyčlenený špecifický tichý nočný režim na pokojný a nerušený odpočinok. Zároveň k tomu všetkému si vás podmaní automatickým režimom, ktorý na základe momentálnej potreby čistenia plynule nastavuje výkon. Medzi užitočné doplnky tohto produktu patrí dotykový panel, ktorý sa postará o jednoduché a zároveň prehľadné ovládanie. Pokiaľ máte doma malé dieťa a nechcete, aby si z čističky vzduchu spravilo hračku, iste budete vďační za funkciu detského zámku. Na kvalitu vzduchu dávajú pozor inteligentné senzory prachu, a tie tiež v prípade ich znečistenia automaticky zvýšia výkon čistenia. Indikátor výmeny filtra vás upozorní na to, že ho máte skontrolovať a prípadne vymeniť za nový.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 22 W
Vzduchový výkon 205 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 25 m2
Maximálna hlučnosť 56 dB(A)
Minimálna hlučnosť 22 dB(A)
Vlastnosti Vhodná pre alergikov
Indikácia Kvality ovzdušia, Výmeny filtra
Výbava Senzor prachu, Digitálny kontrolný panel, Detský zámok, Dotykový panel

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Nočný režim, Regulácia výkonu, Režim turbo

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový, UV žiareniu

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Hĺbka 19 cm
Výška 50 cm
Kód:  SGR_APG350Wbun

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07