Obnoviť stránku

SIGNAL Bio Natural Protection 75 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,49 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,36 €/ks
Pri kúpe 3-4 ks 4,26 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 4,04 €/ks

SIGNAL Bio Natural Protection 75 ml

Značka Signal teraz prichádza so zubnými pastami v bio kvalite. Jednou z nich je zubná pasta Signal BIO Natural Protection s prírodnými extraktmi a európskou certifikáciou ECOCERT. Ak hľadáte účinnú ochranu ďasien a zubov, tak ste na správnom mieste. Receptúra pasty obsahuje fluorid, ktorý je potrebný na spevnenie skloviny,ktorá tak lepšie odolá zubnému kazu. Na pomoc prichádza tiež výťažok z Aloe Vera. Ten vám pomáha udržať prirodzenú sviežosť vo vašich ústach. A poslednou dôležitou ingredienciou zubnej pasty Signal BIO je zinok. Ten pomáha vašim zubom v boji proti zubnému kazu a posilňuje ďasná.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty Signal BIO Natural Protection

  • Bio zubná pasta Signal s prírodnými extraktmi
  • Účinná ochrana ďasien a zubov
  • Obsahuje fluorid, ktorý spevňuje sklovinu a pomáha tak odolávať zubným kazom
  • Výťažky z Aloe Vera zaistia prirodzenú sviežosť vašich úst
  • Zubná pasta Signal BIO Natural Protection obsahuje zinok, ktorý posilňuje ďasná

O značke Signal

Firma Signal patrí medzi špičku vo výrobe pomôcok pre ústnu hygienu. Počiatky značky sa datujú do roku 1961, kedy na trh uviedli svoju úplne prvú pastu s červeno-bielymi pásikmi. Inovácia zostala firme vlastná po celú dobu jej existencie, kedy prinášala revolučné produkty a technológie. Filozofia značky Signal je vlastne jednoduchá – prinášať kvalitnú a špičkovú starostlivosť pre celé rodiny. Z toho dôvodu nájdete v širokej ponuke produkty pre deti od najútlejšieho veku, mužov aj ženy.

Zloženie:
Aqua, Hydrated silica, Hydrogenated starch hydrolysate, Glycerin, Xylitol, Zinc citrate, Mentha piperita oil, Xanthan gum, Sodium lauryl sulfate, Sodium fluoride, Aloe barbadensis leaf extract*, Mentha piperita leaf extract*, Eucalyptus globulus leaf oil


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, BIO
Kód:  ZUB829
Produktové číslo:  8710604763783
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03