Obnoviť stránku

SIGMA 500mm F4 DG OS HSM Sports pre Canon

Príslušenstvo k tovaru

SIGMA 500mm F4 DG OS HSM Sports pre Canon

Snímajte precízne prekreslené snímky z veľkej vzdialenosti, a zachyťte skryté krásy prírody alebo zvečnite pôsobivé športové výkony z vhodného miesta. Objektív bol navrhnutý pre profesionálnych fotografov, ktorí neváhajú za jedinečným záberom putovať so zarytou vytrvalosťou. Preto je navrhnutý tak, aby vydržal aj drsné vonkajšie podmienky. Nevadí mu celý mrak prachu ani striekajúca voda, takže sa bez starostí môžete sústrediť len na hľadanie správneho záberu a okamihu.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny teleobjektív do prírody, na športové udalosti ...
  • Ostrosť aj na tak dlhé ohnisko (vyspelý optický stabilizátor)
  • Do vonkajších podmienok (odolný proti prachu a striekajúcej vode)
  • Výnimočná kvalita obrazu v maximálnom rozlíšení
  • Hladký prechod do pozadia (9lamelová clona)
  • Pripravené na telekonvertor Sigma TC-1401 1,4 × a TC-2001 2 ×
  • Možnosť personalizácie pomocou doku (nie je súčasťou)

Bez znateľnej vzdialenosti

Aj na tak veľkú vzdialenosť ohniska budú snímky prirodzene vyzerajúce, rovnako ako by ste ich kupovali na stredné ohnisko. Výnimočná kvalita obrazu je dosiahnutá vďaka prísnym testovaním optickej konštrukcie. Zvláštna starostlivosť sa venuje efektívnemu potlačeniu chromatickej aberácie, ktorá býva u bežných teleobjektívov veľkým nedostatkom. Skúsenosti spoločnosti Sigma zabezpečí prirodzený vzhľad za všetkých podmienok. Dokonca sa počíta aj s predĺžením ohniská pomocou telekonvertora, pričom sa zachová automatické ostrenie i kvalita.

Najmodernejšia elektronika

Ostrenie objektívu má na starosti vylepšený Hypersonický motor (HSM), ktorý so zvýšeným krútiacim momentom sa zaslúži o pohotové ostrenie. Zároveň je AF tichý, a tak prináša aj úplne novú úroveň pre natáčanie videa z patričnej vzdialenosti od scény. Súčasťou elektroniky je aj pokročilý optický stabilizátor podporujúci ostrosť snímok. V jeho repertoári je režim pre ručné fotografovanie aj pre sledovanie objektu v horizontálnej alebo vertikálnej rovine. Dokonca možno pomocou dokovacej stanice (nie je súčasťou) nastaviť obmedzovače ostrenia, 4zónové prispôsobenie ostrenia, správanie stabilizátora a ďalšie.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre

Značka Canon
Model EOS 100D, EOS 1100D, EOS 1200D, EOS 1300D, EOS 1D C, EOS 1DX, EOS 1DX Mark II, EOS 2000D, EOS 200D, EOS 4000D, EOS 5D Mark IV, EOS 5DS/5DS R, EOS 600D, EOS 60D, EOS 650D, EOS 6D, EOS 700D, EOS 70D, EOS 750D, EOS 760D, EOS 77D, EOS 7D, EOS 800D, EOS 80D, EOS 5D Mark III, EOS 7D Mark II, EOS 6D Mark II

Bajonet

Bajonet Canon EF
Typ fotoaparátu Zrkadlovka

Vlastnosti

Na snímač Full Frame
Typ objektívu Pevné ohnisko
Min. ohnisková vzdialenosť 500 mm
Max. ohnisková vzdialenosť 500 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 800 mm
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 800 mm
Svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/4
Svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/4
Maximálna clona 32
Priemer filtra 46 mm
Min. zaostrovacia vzdialenosť 350 cm

Funkcie

Funkcie Optická stabilizácia, Pevná svetelnosť
Optická stabilizácia objektívu Áno

Rozmery

Dĺžka 380,3 mm
Priemer 144,8 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 3 310 g
Kód:  OT359x11
Produktové číslo:  SI 185954

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03