Obnoviť stránku

SIGMA 18-50mm F2.8-4.5 DC OS HSM pre Nikon

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIGMA 18-50mm F2.8-4.5 DC OS HSM pre Nikon

Svetelný základný zoom objektív s optickým stabilizátorom obrazu pre fotoaparáty s APS-C snímačom. Objektív má na širokom konci (18 mm) svetelnosť F2.8, vďaka tomu je vhodný aj pre fotenie pri slabšom svetle alebo pre fotografovanie vnútri miestností. Dva SLD členmi a tri asférické šošovky maximálne eliminujú vznik všetkých aberácií. Vysoká obrazová kvalita je zaručená v celom rozsahu zoomu. Zabudovaný HSM motor zaisťuje rýchle a tiché zaostrovanie. Niekoľkonásobné antireflexné vrstvy potláčajú svetelné odlesky a zaisťujú kontrastný obraz. Objektív má minimálna zaostrovacia vzdialenosť 30cm v celom rozsahu zoomu a maximálne zväčšenie 1:4.1, vďaka ktorému sa hodí aj pre fotografovanie malých detailov.
Objektív je vybavený originálnym optickým stabilizátorom, ktorý fotografovi umožňuje udržať časy až o 4 kroky dlhšie. Optický stabilizátor objektívu môže byť dokonca použitý súčasne so vstavaným stabilizátorom fotoaparátov Sony a Pentax (okrem Pentax ist * aa K100D). Objektív je vybavený systémom interného ostrenie aj zoomovanie, to znamená, že ani u jednej z týchto činností sa nijako nemení dĺžka objektívu, ani sa neotáča predný člen, čo napr uľahčuje použitie filtrov. Tvarovaná slnečná clona je samozrejme súčasťou balenia.
Parametre a špecifikácie:
Pre zrkadlovky značky:
Nikon
Optická skladba:
12 skupín a 16 šošoviek
Zorný uhol:
69,3 ° - 27,9 °
Min clona:
F22
Min vzdialenosť zaostrenia:
30 cm
Maximálne omer zobrazenia:
1:4.1
Priemer filtra:
67 mm
Rozmery:
74 x 88,6 mm
Počet lamiel clony:
7
Hmotnosť:
395 g
    

Parametre a špecifikácia

Bajonet

Bajonet Nikon F

Vlastnosti

Min. ohnisková vzdialenosť 18 mm
Max. ohnisková vzdialenosť 50 mm
Maximálna clona 4,5
Priemer filtra 67 mm
Min. zaostrovacia vzdialenosť 30 cm

Funkcie

Technológia zaostrovania HSM
Kód:  OT372n
Produktové číslo:  12065300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11