Obnoviť stránku

SIGG Neso 0,3 l sv. ružový

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIGG Neso 0,3 l sv. ružový

Prajete si vychutnať teplú kávu či čaj kdekoľvek a kedykoľvek? Termohrnček SIGG Neso 0,3 l sv. ružový vám ponúka riešenie. Telo je vyhotovené z nerezu, teda hrnček disponuje veľkou odolnosťou a zároveň zaistí najdlhšie udržanie teploty nápoja. Viečko zariadi, že môžete bez obáv cestovať s vašim obľúbeným nápojom a pritom je postarané o udržanie teploty. Termohrnček SIGG Neso 0,3 l sv. ružový dosahuje objem 300 ml. Má vo výbave dvojitú stenu, tým je zaručená stála teplota nápoja aj niekoľko hodín. Vďaka tomu, že je vhodný do umývačky sa nebudete musieť zdržiavať.

Podstatné vlastnosti termohrnčeka SIGG Neso 0,3 l sv. ružový

  • Termohrnček, ktorý vám umožní užiť si teplú kávu či čaj aj na mrazivej ceste do práce či vychladený nápoj počas horúcich letných dní
  • Jeho telo tvorí antikoro
  • Má objem 300 ml
  • Termohrnček môžete umývať v umývačke

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 121 mm
Šírka 83 mm

Typ

Typ Termohrnček
Určenie Na vodu

Vlastnosti

Objem 300 ml
Hmotnosť 180 g
Materiál Antikoro
Ďalšie vlastnosti Dvojitá stena, Vhodné do umývačky

Farba

Farba Ružová
Kód:  SPTsigg010
Produktové číslo:  7610465897300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14