Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SIEMENS WZ20300

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS WZ20300

V dnešnej modernej dobe nájdeme už v každej domácnosti práčku a často aj sušičku, ktorá nám ušetrí veľa práce s vypranou bielizňou. Bielizeň totiž nemusíme vešať na sušiak a vďaka sušičke ju dokonca často nie je potrebné ani žehliť. Sušička si navyše skvele poradí aj so zvieracími chlpmi, čo ocenia všetci majitelia domácich maznáčikov. Práčka aj sušička sú pomerne rozmerné spotrebiče a v domácnosti zaberajú dosť priestoru. Šikovným riešením je sušičku umiestniť pomocou spojovacej súpravy Siemens WZ20300 nad práčku, čo nám v miestnosti ušetrí veľa miesta. S medzikusom Siemens si tak môžu sušičku dovoliť aj majitelia menších bytov alebo garsóniek.  

Kľúčové vlastnosti medzikusu Siemens WZ20300 Spojovacia súprava

  • Medzikus Siemens WZ20300 pre práčku so sušičkou
  • Súprava spojí spotrebiče dokopy
  • Spojovacia súprava Siemens ušetrí veľa miesta v domácnosti
  • Hmotnosť súpravy je 4,04 kg
  • Rozmery balenia súpravy sú 60 × 4 × 55 cm
  • Spojovacia súprava Siemens je v bielej farbe
  • Bez výsuvu

Parametre a špecifikácia

Rozmery a nosnosť

Šírka 59,6 cm
Výška 4,2 cm
Kód:  SIEMEZ2
Produktové číslo:  WZ20300
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17