Obnoviť stránku

SIEMENS WT47W5H0BY

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS WT47W5H0BY


Nestíha vám bielizeň schnúť na šnúre? Sušička Siemens WT47W5H0BY rýchlo a úsporne zvládne všetku prácu za vás. Do veľkého bubna s objemom 112 litrov pohodlne naskladáte až 9 kg bielizne. Samotné sušenie potom prebieha za príjemnej prevádzkovej hlasitosti 64 dB. Sušička navyše patrí do energetickej triedy A++, čo znamená, že spotrebuje len minimum elektriny.


SIEMENS WT47W540BY - EcoSilence
 

Kompresor EcoSilence

Výnimočne tichý a úsporný bezuhlíkový kompresor s dlhou životnosťou.

SIEMENS WT47W540BY - SoftDry
 

Systém šetrného sušenia softDry

Veľký bubon z nehrdzavejúcej ocele so špeciálnou štruktúrou povrchu, ktorá umožňuje prístup mierne teplého vzduchu zo všetkých strán a asymetricky zakrivené unášače s mäkkým povrchom pre jemnú starostlivosť o bielizeň.

SIEMENS WT47W540BY - SelfCleaning
 

Samočistiaci kondenzátor

Bez pravidelného čistenia kondenzátora dochádza k zníženiu účinnosti sušenia, pričom spotreba energie narastá. Bezúdržbový kondenzátor s funkciou SelfCleaning robí za vás túto prácu automaticky sám, takže vás ušetrí od únavného čistenia. Vďaka tejto inovácii sa kondenzátor automaticky vyčistí až štyrikrát v priebehu sušiaceho procesu, čo má pozitívny vplyv nielen na vašu bielizeň, ale aj životné prostredie a váš čas.


SIEMENS WT47W540BY - Outdoor
 

Program Outdoor

Špeciálny sušiaci program na funkčné textílie ako je športové a outdoorové oblečenie.

SIEMENS WT47W540BY - AutoDry
 

Systém AutoDry

Senzory neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť, takže bielizeň sa usuší presne tak, ako si prajete – napríklad na stupeň sušenia vhodný na uloženie bielizne do skrine, alebo na žehlenie.

SIEMENS WT47W540BY - Čerpadlo
 

Tepelné čerpadlo

Na rozdiel od klasického kondenzačného sušenia pracuje táto technológia bez drahého konvenčného ohrevu. Vzduch je ohriatý ekonomicky pomocou tepelného čerpadla a efektívne využije prítomné teplo.


SIEMENS WT47W540BY - našuchorenia
 

Našuchorenie

Bielizeň sa po usušení v bubne ešte až dve hodiny našuchorieva (možno kedykoľvek počas sušenia prerušiť a bielizeň vytiahnuť).

SIEMENS WT47W540BY - AntiVibration Design
 

AntiVibration Dizajn ™

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna, okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk.


 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 64 dB
Spotreba energie 2,13 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 259 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka 59,9 cm
Šírka 59,8 cm
Výška 84,2 cm
Hmotnosť 51 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Samočistiaci kondenzátor, Odložený štart, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka, Ovládanie mobilom
Kód:  SIESU001
Produktové číslo:  WT47W5H0BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17