Obnoviť stránku

SIEMENS WT47W460EU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS WT47W460EU


Máte už dosť zdĺhavého sušenia bielizne na šnúre? Ak áno, môžete sa nechať inšpirovať touto kondenzačnou sušičkou Siemens IQ500 so samočistiacim SelfCleaning kondenzátorom a tepelným čerpadlom, ktorý značne skracuje čas na dokonalé usušenie vašej bielizne. Vďaka veľkému bubnu s technológiou softDry je možné vložiť až 8 kg mokrej bielizne na jeden cyklus sušenia. Prehľadný LED displej zobrazí dôležité údaje o sušení, a tak máte stály prehľad o priebehu sušenia s odhadom zostávajúceho času do konca. 


SIEMENS WT47W460EU - softDry systém
 

Bubon sa systémom softDry

Novinkou sušičiek Siemens iQ je veľký antikorový bubon so špeciálnou štruktúrou a unášačom s mäkkým povrchom, ktorý zaistí tú najjemnejšiu starostlivosť o vašu bielizeň.

SIEMENS WT47W460EU - autoDry systém
 

Systém autoDry

Inteligentné senzory neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť v bielizni. Chcete ho po sušení žehliť? Alebo rovno vyskladať do skrine? Vďaka systému AutoDry bude bielizeň usušená presne, ako si prajete.


SIEMENS WT47W460EU - antiVibration design
 

S dizajnom proti vibráciám

Pre dokonale suchú bielizeň je nutné udržiavať vysoké otáčky bubna. Neduhom pri sušičkách však bývajú nepríjemné vibrácie a hluk. Technológia antiVibration sa postará o elimináciu týchto nepríjemných vibrácií spôsobených vysokými otáčkami bubna, a tým zníži aj nepríjemné zvuky.

SIEMENS WT47W460EU - selfCleaning Condenser
 

Samočistiaci kondenzátor

Pre správny chod sušičky bola vždy nutná manuálna údržba kondenzátora. Pri tejto sušičke už nemusíte riešiť údržbu, všetko je vyriešené automaticky, a to vďaka technológii automatického čistenia SelfCleaning.


Prehľad sušiacich programov:
Vlna finish, mix, outdoor, uteráky, časový program teplý, časový program studený, dessous, super 40', blúzky/košele


 
Kód:  FAP3650t
Produktové číslo:  WT47W460EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08