Obnoviť stránku

SIEMENS WT46W564BY

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS WT46W564BY

SIEMENS WT 46W564 BY je šikovným a energeticky úsporným pomocníkom pre dokonalé sušenie vašej bielizne. Kondenzačná sušička sa radí k triede A ++, a preto má aj nižšiu spotrebu než ostatné spotrebiče v triede A. Ponúka kapacitu sušenia až pre 7 kilogramov bielizne. Disponuje tepelným čerpadlom a systémom SoftDry, ktorý vďaka objemovému nerezovému bubna so špeciálnou štruktúrou zaistí profesionálnu starostlivosť aj tým najjemnejším materiálom. Inovatívne technológie SelfCleaning Condenser sa postará o niekoľkonásobný preplach kondenzátora počas fázy sušenia.
Vybrať si môžete z veľkého množstva špeciálnych sušiacich programov a režimov. Medzi najzaujímavejšie patrí napríklad program na outdoorové oblečenie, ochrana proti pokrčeniu alebo funkcie na kyprenie. Sušička sa ľahko ovláda pomocou tlačidiel a komfortného otočného voliča. Všetky potrebné údaje vrátane zostávajúceho času do konca sušenia či informácií o priebehu programu zobrazí prehľadný LCD displej. O konci procesu vás informuje signálny tón.
Sušička je vybavená celosklenenými bielymi dverami a antiVibration dizajnom, ktorý zaručuje väčšiu stabilitu a tichší chod pri praní a odstreďovaní. Preto sa môžete nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti počas sušenia. Bezpečnostnú funkciu plní detská poistka. Doprajte svojmu bielizni profesionálnu starostlivosť a dlhodobo zachovajte jeho životnosť a kvalitu.
Doplňujúce informácie:
Sušiace programy:

Vlna finish
Mix
Outdoor
Super 40'
Blúzky / košele
Časový program teplý
Časový program studený
Špeciálne funkcie a nastavenia:
Cyklus našuchorenia -120 min na konci programu (možnosť kedykoľvek v priebehu sušenia prerušiť a bielizeň vytiahnuť)
TouchControl tlačidlá - šetrný, ochrana proti pokrčeniu, menu, zmena

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Hlučnosť 65 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 212 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka
Šírka 59,8 cm
Výška 84,2 cm
Hmotnosť 52 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Displej, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka
Kód:  FAP3650i
Produktové číslo:  WT46W564BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04