Obnoviť stránku

SIEMENS WT45W460BY

4,7 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS WT45W460BY


Nestíha vám prádlo schnúť na šnúre? Sušička SIEMENS WT45W460BY rýchlo a úsporne zvládne všetku prácu za vás. Do veľkého bubna s objemom 112 litrov pohodlne naskladáte až 8 kg bielizne. Samotné sušenie potom prebieha za príjemnej prevádzkovej hlasitosti 65 dB. Sušička navyše patrí do energetickej triedy A++, čo znamená, že spotrebuje len minimum elektriny.


SIEMENS WT45W460BY - EcoSilence
 

Kompresor EcoSilence

Výnimočne tichý a úsporný bezuhlíkový kompresor s dlhou životnosťou.

SIEMENS WT45W460BY - softDry
 

Systém šetrného sušenia softDry

Veľký antikorový bubon so špeciálnou štruktúrou povrchu, ktorá umožňuje prístup mierneho teplého vzduchu zo všetkých strán a asymetricky zakrivené unášače s mäkkým povrchom pre jemnú starostlivosť o bielizeň.

SIEMENS WT45W460BY - SelfCleaning
 

Samočistiaci kondenzátor

Bez pravidelného čistenia kondenzátora dochádza k zníženiu účinnosti sušenia, zatiaľ čo spotreba energie narastá. Bezúdržbový kondenzátor s funkciou SelfCleaning robí za vás túto prácu automaticky sám. Ušetrí vám tak únavné čistenie. Vďaka tejto inovácii sa kondenzátor automaticky vyčistí až štyrikrát v priebehu sušiaceho procesu, čo má pozitívny vplyv nielen na vašu bielizeň, ale aj životné prostredie a váš čas.


SIEMENS WT45W460BY - Outdoor
 

Program Outdoor

Špeciálny sušiaci program pre funkčné textílie ako je športové a outdoorové oblečenie.

SIEMENS WT45W460BY - AutoDry
 

Systém AutoDry

Senzory trvale merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť, takže bielizeň sa usuší presne tak, ako si prajete – napríklad na stupeň sušenia vhodný na uloženie bielizne do skrine, alebo na žehlenie.

SIEMENS WT45W460BY - Tepelné čerpadlo
 

Tepelné čerpadlo

Na rozdiel od klasického kondenzačného sušenia pracuje táto technológia bez drahého konvenčného ohrevu. Vzduch je ohriaty ekonomicky pomocou tepelného čerpadla a efektívne využije prítomné teplo.


SIEMENS WT45W460BY - Načechrávání
 

Našuchorenie

Bielizeň sa po usušení v bubne ešte dve hodiny pretriasa (možno kedykoľvek počas sušenia prerušiť a bielizeň vytiahnuť).

SIEMENS WT45W460BY - AntiVibration Design
 

AntiVibration Design™

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk.

SIEMENS WT45W460BY - Německá technologie
 

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám vždy umožní prispôsobiť si pranie vlastným potrebám.


 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Hlučnosť 65 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 230 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka 59,9 cm
Šírka 59,8 cm
Výška 84,2 cm

Funkcie

Funkcie sušičky Samočistiaci kondenzátor, Odložený štart, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka
Kód:  FAP1602p
Produktové číslo:  WT45W460BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04