Obnoviť stránku

SIEMENS WT43W460BY

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS WT43W460BY

Využite možností zariadenia od spoločnosti Siemens a majte suché a prevoňané bielizeň. Toho všetkého môžete dosiahnuť bez zbytočnej námahy a vypätie pri vešaní bielizne. Tento produkt zvládne všetku prácu sám a navyše sa dokáže pomocou technológií prispôsobiť na určitý druh látky. 

kľúčové vlastnosti

  • Sušička sa šetrne postará o vaše bielizeň
  • Inovatívny samočistiaci kondenzátor SelfCleaning
  • Mnoho možných nastavení pre určitý textil
  • Energetická trieda A ++ vám ušetrí peniaze
  • Nízka hlučnosť za plnej prevádzky

samočistiaci kondenzátor

Bez pravidelného čistenia kondenzátora dochádza k zníženiu účinnosti sušenia, pričom spotreba energie narastá. Bezúdržbový kondenzátor s funkciou SelfCleaning robí za vás túto prácu automaticky sám,takže redukuje únavného čistenia. Vďaka tejto inovácii sa kondenzátor automaticky vyčistí až štyrikrát v priebehu sušiaceho procesu, čo má pozitívny vplyv nielen na vašu bielizeň, ale aj životné prostredie a váš čas.

Bielizeň pripravené na nosenie

Zariadenie je schopné pojať až 8 kilogramov bielizne naraz. Vďaka unikátne vymysleným funkciám si môžete zvoliť z programu pre: bavlnu, nekrčivé prádlo, šport, uteráky, mix, spodná bielizeň, vlno alebo blúzky či košele. Vďaka tomu bude bielizeň dokonale vysušené pri zachovaní kvality textilu. Ďalšie programy môžu napríklad prevetrať málo nosené bielizeň alebo rýchlo dosušiť niektoré kusy. S ochranou proti pokrčeniu, časovačom alebo jemným sušením bude vaša bielizeň vždy dokonale pripravené pre nosenie. 

Energetická trieda A ++ so spotrebou 1,8 kWh za jeden cyklus iste dokáže príjemne prekvapiť vás aj vašu peňaženku svoju úspornosťou. Hlučnosť len 65 dB vás nebude rušiť ani v prípade plnej prevádzky. Na veľkom LED displeji si budete ľahko schopní navoliť požadovaný program, nastaviť koniec sušenie alebo potrebnú funkciu. Vďaka vnútornému osvetlenie bubna budete vždy vedieť, čo sa v útrobách zariadení deje.

Rozmery:
84,2 × 59,8 × 65,2 cm

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 1,8 kWh

Rozmery sušičky

Hĺbka
Šírka 59,8 cm
Výška 84,2 cm

Funkcie

Funkcie sušičky Displej, Vnútorné osvetlenie
Kód:  FAP3650r
Produktové číslo:  WT43W460BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14