Obnoviť stránku

SIEMENS WQ46B2C0CS + WG56B2A0CS

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -2 %
2 179 € 2 229 €

SIEMENS WQ46B2C0CS + WG56B2A0CS


Bojujete s vysokou vlhkosťou vzduchu spôsobenou sušením bielizne v byte a následnou plesňou? V tom prípade bude investícia do voľne stojacej sušičky na bielizeň SIEMENS rozumná voľba. Je to sušička kondenzačná. Medzi používateľmi je kondenzačná sušička najpopulárnejšou voľbou. Pred jej inštaláciou nemusíte riešiť žiadne stavebné úpravy alebo zložité montáže. Sušička je vybavená nádobou na kondenzát, ktorá efektívne zbiera a uchováva vodu vzniknutú kondenzáciou vlhkosti z bielizne. Ponúkne tiež možnosť pripojenia odpadovej hadice priamo k odpadu, tým odpadá potreba pravidelného vyprázdňovania nádoby na kondenzát. Sušička SIEMENS WQ46B2C0CS iQ700 zaručuje najlepší výkon a starostlivosť pre vašu bielizeň vďaka užitočným funkciám, medzi ktoré patrí napríklad napojenie na odpad, samočistiaci kondenzátor, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, detská poistka, ovládanie mobilom a zvukový signál ukončenia programu. Z najmodernejších technológií nebola ochudobnená o sensitivedrying. Bola vyznamenaná nezávislou organizáciou Red Dot Best of Best. Smart sušičku bielizne možno prepojiť s inteligentným mobilným telefónom alebo tabletom, a tak ju môžete na diaľku zapnúť a ovládať. Rozmery sušičky na bielizeň SIEMENS majú 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (v × š × h). Jej hmotnosť dosahuje 54,7 kg.

Sušička prádla SIEMENS WQ46B2C0CS iQ700 ...
Sušička prádla SIEMENS WQ46B2C0CS iQ700 ...

Zásadné vlastnosti sušičky SIEMENS WQ46B2C0CS iQ700

  • Voľne stojaca sušička predstavuje efektívny a moderný spôsob sušenia bielizne
  • Je to sušička kondenzačná s tepelným čerpadlom
  • Sušička zahŕňa nádobu na kondenzát
  • Vnútorný priestor sušičky je určený na 9 kg bielizne na sušenie
  • Hlučnosť prístroja je 58 dB
  • Pomocou WiFi ju pripojíte k Home Connect a Amazon Alexa
  • Funkcia odloženého štartu umožní využiť všetky výhody nízkej tarify
  • Prehľad o aktuálnom programe či nastavení vám poskytne praktický displej
  • S rýchlym programom bude bielizeň usušená za krátku dobu
  • S vnútorným osvetlením sušičky budete mať dokonalý prehľad o jej obsahu
  • Sušenie pri nízkej teplote vyhladzuje záhyby a minimalizuje pokrčenie citlivých tkanín
  • Určite budete radi, že sa kondenzátor sám čistí
  • K baleniu je pridaná sada na pripojenie k odpadu

Zaujmú vás inovatívne funkcie sušičky bielizne SIEMENS WQ46B2C0CS iQ700

Vďaka sušičke SIEMENS sa môžete tešiť na mäkkú a suchú bielizeň, ktorá bude rýchlejšie vysušená ako pri vonkajšom sušení. Vnútorné osvetlenie sušičky bielizne umožňuje ľahké vybratie všetkých vecí, ktoré sa v nej nachádzajú, a zároveň poskytuje dokonalý prehľad o jej obsahu. Detská poistka poskytuje maximálnu bezpečnosť vašim malým deťom a zabraňuje v ovládaní zariadenia. Sušička má tiež akustickú signalizáciu. Účelom tejto funkcie je upozorniť na koniec programu. Displej umiestnený na čelnej strane vám zaistí prehľad o prebiehajúcom programe a nastavení.

Sušička prádla SIEMENS WQ46B2C0CS iQ700 ...
Sušička prádla SIEMENS WQ46B2C0CS iQ700 ...

Šetrite energie so sušičkou SIEMENS WQ46B2C0CS iQ700

Energeticky šetrné a efektívne sušenie bielizne – s touto sušičkou to nie je problém. Počas sušenia dochádza k automatickému čisteniu kondenzátora vďaka inovatívnej technológii, vďaka tejto novinke sa nemusíte trápiť s čistením kondenzátora a zároveň šetríte energiu. Funkcia odloženého štartu umožní naplno využiť nízku tarifu. Stačí si nastaviť sušičku na neskorší čas a ušetriť na účtoch za elektrinu. Sušička bielizne SIEMENS WQ46B2C0CS iQ700 je vybavená tepelným čerpadlom, ktoré recykluje teplo získané počas sušenia, čo minimalizuje straty tepla a zvyšuje úsporu energie.

Vyberte program zodpovedajúci druhu bielizne

Sušička bielizne SIEMENS dokáže sušiť dokonca aj najcitlivejšie textílie, ako sú napríklad košele alebo šifónové šaty. Škvrna od rannej kávy na košeli, v ktorej ste chceli zažiariť na pracovnom pohovore, nie je žiadny problém. Stačí košeľu vyprať a použiť rýchly program, ktorý ju vysuší počas krátkej chvíle. Sušenie pri nízkej teplote vyhladzuje záhyby a minimalizuje pokrčenie citlivých tkanín. Pokiaľ si teda nechcete robiť starosti so žehlením, použite program proti pokrčeniu.

Sušička prádla SIEMENS WQ46B2C0CS iQ700 ...

Energetické parametre sušičky na bielizeň SIEMENS

Sušička vám umožní sušiť veľké množstvo bielizne naraz, čo je ideálne pre rodiny s deťmi alebo pre ľudí s hektickým životným štýlom. Sušička na bielizeň SIEMENS WQ46B2C0CS iQ700 je zaradená do energetickej triedy A+++ (-10 %). Tomu zodpovedá jej spotreba elektrickej energie 0,3 kWh. Vnútorný priestor sušičky je určený pre 9 kg bielizne na sušenie. Hlučnosť spotrebiča je 58 dB, takže sa tešte na tichý a stabilný chod. Pri výbere sušičky je dôležité brať do úvahy účinnosť sušenia, ktorá určuje, aké percento vody dokáže sušička odstrániť z mokrej bielizne. Sušička na bielizeň SIEMENS dosahuje účinnosť triedy A, čo znamená, že bežný program dokáže odstrániť viac ako 90 % vlhkosti z bielizne.

Údaje uvádzané na energetickom štítku sušičiek:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model sušičky
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 160 cyklom za jeden rok (sušenie cca 3× týždenne)
  • min/cycle: trvanie jedného bežného cyklu
  • kg: kapacita bielizne v kilogramoch, pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štvor a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg
  • dB: maximálna hlučnosť spotrebiča
  • Posledný údaj uvádza triedu účinnosti kondenzácie – vypovedá o tom, koľko vlhkosti unikne do ovzdušia, v rozmedzí A (najúčinnejšia) až G (najmenej účinná)

__________________________________________________________________

Pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štyroch a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg. Prípustná odchýlka pri overovaní môže byť v sušičkách bielizne pri všetkých parametroch (okrem hluku) o 6 % vyššia, než aké sú uvedené hodnoty. Pri maximálnom hluku však musí zodpovedať uvedenej hodnote alebo byť nižšia.

Sušička prádla SIEMENS WQ46B2C0CS iQ700 Energetický štítok

Rozmery:

84,2 × 59,8 × 61,3 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

54,7 kg

Farba:

Biela

Účinnosť:

A

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda A+++ (-10 %)
Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 58 dB
Spotreba energie 0,3 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 174 kWh/annum

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita Home Connect, Amazon Alexa
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Nahrávanie programov, Diagnostika porúch, Informácie o stave, Návod v aplikácii, Monitoring spotreby, Hlasové ovládanie, Mobilná aplikácia

Ocenenia

Ocenenia Red Dot Best of Best

Farba sušičky

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Farba práčky

Farba Biela

Vlastnosti sušičky

Typ modelu Samostatne stojací model
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Trieda účinnosti odstreďovania A
Vážená spotreba vody na cyklus 49 l

Vlastnosti práčky

Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 19
Maximálne otáčky pri odstreďovaní 1 600 ot./min
Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Automatické dávkovanie, LED indikátory, Ovládanie mobilom, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu
Technológie práčky Aqua stop, i-DOS
Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Samočistiaci kondenzátor, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Detská poistka, Ovládanie mobilom, Zvukový signál ukončenia programu

Rozmery sušičky

Výška 84,2 cm
Šírka 59,8 cm
Hĺbka 61,3 cm

Rozmery práčky

Výška 84,5 cm
Šírka 59,8 cm
Hĺbka 59 cm
Kód:  SIESET011
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09