Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SIEMENS WM16Y891

5 2 hodnotení
617,18 €

SIEMENS WM16Y891


SIEMENS WM16Y891

Systém, ktorý šetrí prací prostriedok, vodu a čas

Technológia i-DOS je kombináciou mnohých senzorov, ktoré automaticky určia a nadávkujú presné množstvo tekutého prostriedku. Posudzujú pritom množstvo bielizne, typ textílie, úroveň zašpinenia a tvrdosť vody. Zabudovaná priehradka pojme prací prostriedok až na 20 cyklov, takže nemusíte odmeriavať a dávkovať prostriedok pri každom praní. Tým vám ušetrí čas, až 30 % detergentu a až 7 062 litrov vody.

SIEMENS WM16Y891

Energeticky úsporný a tichý motor s 10-ročnou zárukou

Tieto efektívne a tiché bezuhlíkové motory už viac ako 25 rokov sústavne vyvíjame, testujeme a vyrábame vo vlastnej továrni v Michalovciach na Slovensku. Vďaka ich konštrukčnému riešeniu s využitím permanentných magnetov je eliminovaný hluk, vibrácie a motor zostáva stále chladný. Nedochádza tak k energetickým stratám vplyvom trecej teploty, čo zabezpečuje jeho dlhodobú životnosť.

SIEMENS WM16Y891

Ušetrite až 65 % času, alebo 50 % energie

So systémom varioSpeed môžete nastaviť väčšinu programov práčky Siemens tak, aby prebehli rýchlejšie alebo efektívnejšie s pomocou funkcií speedPerfect a ecoPerfect. Tým skrátite čas až o 65 %, alebo spotrebu energie až o 50 %.


SIEMENS WM16Y891

Špeciálny program pre športové a outdoorové oblečenie

Outdoorové oblečenie býva vyrobené prevažne zo syntetických vlákien, takže nečistoty musia byť prepláchnuté väčším množstvom vody - optimálne množstvo vody nastaví kombinácia senzorov náplne a prietokového senzora. A pretože niektoré outdoorové oblečenie má navyše lepené švy, teplotný senzor v práčke sa postará o nastavenie správnej teploty, aby nedošlo k ich poškodeniu.

SIEMENS WM16Y891

Čo môžete stihnúť za 15 minút?

Napríklad vyprať bielizeň v práčke SIEMENS WM16Y891 - stačí zapnúť prací program super 15'. Vytvorené pre váš rušný život.

SIEMENS WM16Y891

Inteligentné riešenie pre zabudnuté kusy bielizne

Či už zabudnete ponožku alebo tričko - s funkciou reload teraz môžete pozastaviť už spustený prací cyklus a otvoriť dvere práčky, aby ste mohli pridať akúkoľvek zabudnutú bielizeň do bubna.


SIEMENS WM16Y891

Šetrite peniaze a chráňte životné prostredie

Prietokový senzor a senzor, ktorý meria hladinu vody v bubne, sa spoločne postarajú o to, že sa vždy použije správne množstvo vody v závislosti od druhu bielizne a jej množstva. Súčasne, vďaka optimalizovanému prísunu vody ju bielizeň v pracom bubne nasaje oveľa rýchlejšie a rovnomernejšie, a tak je každá kvapka aktívna a efektívne využitá.

SIEMENS WM16Y891

Na každú škvrnu platí niečo iné

StainRemoval odstráni až 16 najodolnejších škvŕn. Či už ide o červené víno, krv, trávu, tuk alebo olej, sytém stainRemoval automaticky prispôsobí prací cyklus typu škvrny. Bez nutnosti predpierania či špeciálnych čistiacich prostriedkov. Okrem starostí vám ušetrí aj peniaze za nákup špeciálnych odstraňovačov škvŕn.

SIEMENS WM16Y891

Môžete prať aj zatiaľ čo vaše dieťa spí

Kruhová štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk, takže práčka je veľmi tichá aj pri odstreďovaní.


SIEMENS WM16Y891

Ochrana pred škodami spôsobenými vodou

Systém aquaStop = bezpečnostný ventil na vodovodnom kohútiku + dvojitá prívodná hadica s automatickou reguláciou tlaku + vaňa s plavákom a spínačom čerpadla. To všetko zaisťuje absolútne bezpečie pred škodami spôsobenými vodou. S doživotnou zárukou.

SIEMENS WM16Y891

Vyrobené v Nemecku

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám umožní si prispôsobiť pranie vašim predstavám.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 82,16 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 59 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Automatické dávkovanie, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP1652l
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  WM16Y891EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16