Obnoviť stránku

SIEMENS WM16W6H0EU + SIEMENS WT47W5H0BY

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS WM16W6H0EU + SIEMENS WT47W5H0BY

Využite našu skvelú ponuku na cenovo dostupnú súpravu sušičky WT47W5H0BY a práčky WM16W6H0EU od nemeckej a rokmi preverenej spoločnosti SIEMENS. Medzi ich prednosti bezpochyby patrí extrémne úsporná prevádzka, moderné technológie a nadpriemerná účinnosť. Nenechajte sa teda dlhšie prehovárať a presvedčte sa sami. 

Sušička WT47W5H0BY je moderná kondenzačná sušička s nízkou spotrebou, 14 programami a tepelným čerpadlom. Pojme 9 kg bielizne a k vašej peňaženke bude šetrná vďaka energetickej triede A++. Sušička je vybavená detskou poistkou a prácu vám ušetrí špeciálny program jednoduchého žehlenia. Nechýba možnosť odloženého štartu sušenia až do 24 hodín, signalizácia čistoty filtra a ukazovateľ plnej nádržky na vodu. Sušička má vnútorné osvetlenie a senzor sušenia, pomocou ktorého flexibilne upravuje sušiaci proces. Na výber je celkom zo 14 programov: Vlna krátky, mix, outdoor, uteráky, prikrývky, vankúše, časový program teplý, časový program studený, bavlna, nekrčivé prádlo, hygiena, spodné prádlo, super 40', košele/blúzky.

Kľúčové vlastnosti sušičky WT47W5H0BY

  • Energetická trieda A++
  • Kapacita až 9 kg bielizne
  • Samočistiaci kondenzátor
  • Systém šetrného sušenia softDry, kompresor EcoSilence
  • Kruhovitá štruktúra bočných panelov - AntiVibration Design
  • Zameniteľný smer otvárania dverí
  • Praktické LED osvetlenie vnútorného priestoru
  • Tepelné čerpadlo
  • Detská poistka

Spredu plnená práčka SIEMENS WM16W6H0EU

Druhý pomocník do partie je automatická práčka s kapacitou 9 kg bielizne a energetickou triedou A+++. Zaujme predovšetkým svojím nádherným dizajnom a nespočetným množstvom špičkových funkcií. Moderný spotrebič disponuje precíznym automatickým vstrekovacím systémom i-Dos alebo inovatívnym antiVibration dizajnom, ktorý zaručuje väčšiu stabilitu a tichší chod nielen pri praní, ale aj pri odstreďovaní. Súčasťou je 15 programov pre všetky typy materiálov a tkanín. Nespornou prednosťou je praktická funkcia odloženého štartu, čo je skvelé pre plánovanie. O zostávajúcom čase informuje LCD displej a priebeh prania môžete kontrolovať aj pomocou LED kontroliek. Práčka zbiera body aj za nízku hlučnosť.

Kľúčové vlastnosti práčky WM16W6H0EU

  • Energetická trieda A+++
  • Kapacita až 9 kg bielizne, objem XXL bubna 65 litrov
  • Zameniteľný smer otvárania dverí
  • Praktické LED osvetlenie vnútorného priestoru
  • Detská poistka
  • WaterPerfect Plus - optimálna distribúcia vody pre dokonale čistú bielizeň a maximálnu úsporu vody
  • VarioPerfect - speedPerfect skráti čas prania, ecoPerfect zníži spotrebu energie
  • Home Connect - vzdialené ovládanie prostredníctvom smartfónu alebo tabletu

Inteligentný systém i-Dos od Siemens

I-Dos technológia inteligentného dávkovania pracieho prostriedku alebo aviváže na základe druhu tkaniny, množstva bielizne, tvrdosti vody a stupni znečistenia nadávkuje automaticky správne množstvo pracieho prostriedku. Správnym dávkovaním môžete ušetriť nielen za pracie prostriedky, ale aj ročne až 7 062 litrov vody. Ďalej si môžete vybrať z mnohých inteligentne navrhnutých programov, ktoré sa dokonale postarajú aj o tú najjemnejšiu bielizeň. Medzi najzaujímavejšie nastavenia patrí napr. veľmi rýchly program SpeedPerfect, šport, košele/blúzky, ekonomické pranie EcoPerfect.

Práčka Siemens ponúka prehľadný LED displej s ukazovateľmi o priebehu programu, nastavenej teplote, počte otáčok, zostatkového času v minútach alebo nastavenie konca prania až za 24 hodín. Všetko ľahko a rýchlo nastavíte pomocou prehľadného ovládacieho panelu, TouchControl tlačidiel a otočného voliča.

Šetrná starostlivosť o vašu bielizeň s práčkou Siemens WM16W6H0EU

Ak pravidelne periete veľké množstvo bielizne, poteší vás bubon s objemom 65 l, ktorý naraz pohltí až 9 kilogramov náplne. Inovatívny antikorový waveDrum bubon navyše umožňuje veľmi šetrné a intenzívne pranie. Komfortné nakladanie aj vykladanie bielizne zaistí široký plniaci otvor. Unikátny spotrebič je vybavený motorom iQdrive, ktorý významne šetrí energiu a je znateľne tichší. Zvoliť môžete až 1 600 odstredivých otáčok. O bezpečnosť sa stará integrovaná detská poistka proti otvoreniu dvierok a systém AquaStop so zárukou, ktorý chráni práčku pred vytečením.

Systém varioPerfect práčky Siemens

K štandardným aj špeciálnym programom si kedykoľvek aktivujte funkciu speedPerfect alebo ecoPerfect, ktoré spadajú pod flexibilný systém varioPerfect. Prvá menovaná funkcia sa aktivuje jednoduchým stlačením tlačidla k vami navolenému programu a doba prania sa skráti o 65 %. Platí to pre akúkoľvek náplň, účinnosť zostane rovnaká, iba pri kratšej dobe sa mierne zvýši spotreba. EcoPerfect potom, ako ste iste poznali, berie väčší ohľad na úsporu energie a teda aj vašich peňazí. Opäť, účinnosť zostane vysoká, ale prispôsobí sa prací cyklus, aby sa znížila teplota vody a znížila spotreba energie až o 30 %. Tento spôsob prania práčkou Siemens je tiež veľmi šetrný k vašej bielizni.

Program práčky Siemens WM16W6H0EU

Automatický program:
Senzorovo riadené pranie a dávkovanie pracieho prostriedku
Špeciálne programy: outdoor, košele/blúzky, super 15', mix, automatický program, hygiena, prikrývky, čistenie bubna s funkciou pripomenutia, plákanie/odstreďovanie/odčerpanie, vlna, jemné/hodváb

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 64 dB
Spotreba energie 259 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 259 kWh/annum

Farba práčky

Farba Biela

Funkcie

Funkcie práčky Ovládanie mobilom
Funkcie sušičky Ovládanie mobilom
Kód:  BSHset025
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19