Obnoviť stránku

SIEMENS SN57YS03CE

+ 10 rokov na prorezavění vany a doživotná záruka AquaStop
5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS SN57YS03CE

Vstavanú umývačku riadu SIEMENS SN57YS03CE môžete ovládať odkiaľkoľvek. Prepojte umývačku s aplikáciou HomeConnect a majte svoju domácnosť plne pod kontrolou. Umývačka riadu disponuje 8 programami, vrátane vlastného starostlivého programu, programu na trikrát rýchlejšie umytie či intelligentProgramu. Koše a zásuvky flexComfort Pro sú navrhnuté na jednoduché používanie a ochranu umývaného riadu. Motor iQDrive umývačky SIEMENS SN57YS03CE je veľmi tichý a odolný. Značka SIEMENS vybavila vstavanú umývačku riadu SIEMENS SN57YS03CE technológiou aquastop, poskytujúcou ochranu proti škodám spôsobeným vodou počas celej doby životnosti spotrebiča.

Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky SIEMENS SN57YS03CE, 60 cm

  • varioSpeed Plus on demand – až trikrát rýchlejšie umytie riadu, aktivované kedykoľvek a kdekoľvek vďaka aplikácii Home Connect
  • intelligentProgram – program umývania riadu, ktorý reaguje na vašu spätnú väzbu, navrhnutý pre ešte rýchlejšie výsledky
  • Koše a zásuvky flexComfort Pro – pre maximálne jednoduché používanie, efektívnu ochranu skla a rýchle nakladanie a vykladanie riadu
  • glassZone – na jemné a dôkladné umývanie vašich najcennejších pohárov
  • Pútavé osvetlenie interiéru umývačky riadu v modrej farbe – emotionLight

S umývačkou SIEMENS SN57YS03CE máte inteligentnú domácnosť na dosah

Plne vstavaná umývačka riadu SIEMENS SN57YS03CE splní vaše priania. Prepojte ju s aplikáciou Home Connect a získajte predtým netušené možnosti. Spustite umývačku odkiaľkoľvek, skontrolujte priebeh umývacieho cyklu, buďte informovaní, keď vám dochádzajú tablety, alebo na diaľku zrýchlite priebeh umývania. Stačí priložiť prst – na displej telefónu alebo tabletu – a smart umývačky SIEMENS sa o všetko postarajú.

Umývačka riadu 60 cm SIEMENS SN57YS03CE ponúka najvyšší komfort a bezpečnosť

Umývačka riadu 60 cm SIEMENS SN57YS03CE disponuje košmi flexComfort, ktoré spĺňajú najvyššie požiadavky a ponúkajú dostatok slobody pri ukladaní riadu. Kombinujú eleganciu s precíznosťou, stabilitu s najvyššou prispôsobivosťou a poskytujú zodpovedajúcu ochranu skleneného riadu. Vďaka novým bezpečnostným prvkom môžete umývačke SIEMENS SN57YS03CE bez váhania zveriť aj tie najcennejšie poháre. Navyše nové kolieska s nízkym trením uľahčujú nakladanie a vykladanie.

Výkonný a spoľahlivý motor vstavanej umývačky SIEMENS SN57YS03CE

Kvalitný a výkonný motor iQdrive zaisťuje extra tichú prevádzku vstavanej umývačky SIEMENS SN57YS03CE pri akomkoľvek programe. Spotreba energie zostáva vďaka motoru nízka, ale pri zachovaní rovnakého výkonu. Opotrebovanie motora je úplne minimálne.


Vedeli ste, že... 

Umývačky Siemens, ktoré nemajú vonkajší displej, premietajú na podlahu informáciu, či sa už umývací proces skončil.  Buď v podobe zostávajúceho času timeLight alebo modrého bodu infoLight. Novinkou je bočný ukazovateľ prevádzky sideLight. Počas prevádzky modrý pruh osvetľuje ľavú štrbinu medzi umývačkou riadu a susediacim nábytkom. Presne tak viete, či už umývačka doumývala. Vybrané modely navyše ponúkajú efektné emotionLight osvetľujúce vnútro umývačky.


Bezpečné a účinné umývanie pohárov

Vďaka novej zóne horného koša glassZone môžete teraz do umývačky SIEMENS SN57YS03CE vložiť aj vaše najcennejšie poháre. Šesť integrovaných trysiek zaisťuje nepretržitý, ale šetrný prúd vody a umožňuje tak dôkladné umývanie bez poškodenia citlivých materiálov. Integrované kontaktné povrchy z protišmykového silikónu navyše chránia pred mechanickým namáhaním a zaisťujú bezpečné uloženie skleneného riadu.

Dávkovací asistent na plné využitie umývacieho prostriedku

Vďaka dávkovaciemu asistentovi vypadne umývacia tableta priamo do malej záchytnej misky vpredu na vrchnom koši. Cielený prúd vody rozpustí tabletu kontrolovane a rýchlo. Umývací prostriedok sa rozdelí rovnomerne po celom vnútrajšku umývačky, a tak dosiahnete vždy optimálny výsledok umývania.

Umývačka SIEMENS SN57YS03CE vie skrátiť dobu umývacieho programu aj počas jeho priebehu

Až trikrát rýchlejšie, pritom rovnako dôkladne umytý a usušený riad. S varioSpeed plus on demand môžete skrátiť dobu trvania umývacieho cyklu. Navyše toto urýchlenie môžete zapnúť kedykoľvek, dokonca v priebehu už spusteného umývania a bez ohľadu na to, či ste doma alebo na cestách – pomocou aplikácie Home Connect.

Obľúbený program jedným stlačením

Ovládanie umývačky riadu SIEMENS SN57YS03CE jedným tlačidlom? Bez problému! Nastavte si najpoužívanejšiu kombináciu umývacieho cyklu a prídavnej funkcie. Potom stačí jedným stlačením spustiť váš obľúbený program. Spustiť ho môžete aj cez aplikáciu HomeConnect. Celkovo ponúka vstavaná umývačka riadu 60 cm SIEMENS SN57YS03CE 8 programov, a to Eco 50 °C, Auto 45 – 65 °C, intelligent Program, Intenzívny 70 °C, Rýchly 60 °C, brilliant Shine 40 °C, Tichý 50 °C, Obľúbený. Navyše umývačka má vlastný ošetrujúci program MachineCare.

Doživotná záruka aquaStop na škody spôsobené vodou

Bezpečnostný systém aquaStop® zabraňuje všetkým škodám spôsobených vodou – či už na prívodnej hadici, alebo kvôli netesnostiam v spotrebiči. Za stopercentnú bezpečnosť v tejto oblasti ručí SIEMENS počas celej doby životnosti umývačky SIEMENS SN57YS03CE.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita Home Connect
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Nahrávanie programov, Diagnostika porúch, Informácie o stave, Návod v aplikácii, Monitoring spotreby, Hlasové ovládanie

Farba

Farba Antikoro

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda B
Kapacita súprav riadu 14 ×
Doba trvania (program ECO) 3,92 h (235 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 9,5 l
Emisie hluku šíreného vzduchom B

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Extra sušenie
Programy umývania Rýchly
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu, AquaStop
Všeobecné funkcie umývačky Zvukový signál ukončenia umývania, Dotykové ovládanie, Automatické otváranie dverí

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 81,5 cm
Šírka umývačky 59,8 cm
Hĺbka umývačky 57,3 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,65 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,9 m (1,9 m)
Kód:  SIEMY101
Produktové číslo:  SN57YS03CE
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12