Obnoviť stránku

SIEMENS SN27YI03CE iQ700

+ doživotná záruka AquaStop
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS SN27YI03CE iQ700

Vďaka umývačke riadu bude vaša linka čistá. Umývačka riadu SIEMENS zaistí, že váš riad bude žiariť čistotou. Štandardná umývačka riadu SIEMENS dosahuje 60 cm na šírku a hodí sa pre viacčlennú domácnosť, v ktorej sa často varí. Môžete ju postaviť na ľubovoľné miesto, kde je v dosahu prípojka vody, elektrickej energie a odpadu. Voľne stojaca umývačka má výhodu v tom, že ju možno umiestniť aj mimo kuchynskej linky. Na umiestnenie ovládacieho panela bola vybraná predná strana dvierok, a tak môžete jednoducho ovládať aj zatvorenú umývačku. Umývačka SIEMENS SN27YI03CE iQ700 je v energetickej triede B. Je zárukou nízkej spotreby energie pri vysokej kvalite umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu je 65 kWh. Poskytuje vysoký komfort na uloženie až 14 súprav riadu na jeden umývací program. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 3,92 h. S umývačkou spotrebujete oveľa menej vody, ako keby ste umývali riad ručne. V programe ECO zníži spotrebu vody až na 9,5 l. Výhodou je odnímateľný horný kryt umývačky, a tak ju ľahšie umiestnite aj pod kuchynskú linku. Rozmery umývačky riadu SIEMENS majú 84,5 × 60 × 60 cm (v × š × h).

Umývačka riadu SIEMENS SN27YI03CE iQ700 Screen
Umývačka riadu SIEMENS SN27YI03CE iQ700 Vlastnosti/technológia

Zásadné vlastnosti umývačky riadu SIEMENS SN27YI03CE iQ700

  • Umývačka riadu SIEMENS dokáže umyť všetok špinavý riad
  • Na využitie inteligentných funkcií ju prepojte s mobilnou aplikáciou pomocou WiFi
  • Príborová zásuvka je súčasťou umývačky
  • Riad môžete umyť neskôr vďaka funkcii odloženého štartu
  • Keď umývací program skončí, dvierka sa automaticky otvoria
  • Koše ľahko nastavíte do požadovanej polohy podľa výšky umývaného riadu
  • Súčasťou umývačky je dobre čitateľný displej
  • Integrovaný vodný senzor nastaví množstvo umývacieho prostriedku, tlak, teplotu vody aj počet oplachov
  • Ak začne unikať voda z hadice, spoľahnúť sa môžete na pridanú funkciu aqua stop
  • Voľne stojaca umývačka sa dokáže postarať o všetok špinavý riad
  • S panelom budete mať prehľad aj počas umývania
  • Praktický senzor naplnenia upravuje spotrebu vody
  • Na úsporu energie možno umývačku riadu napojiť na teplú vodu
  • Nechýba ani program rýchleho umývania
  • Vo výbave umývačky je výmenník tepla
  • O ukončení umývania budete informovaní zvukovým signálom
  • Umývačka disponuje funkciou extra sušenia
  • Jednoduché nastavenie vám umožní dotykové ovládanie

Umývačka riadu SIEMENS sa môže pochváliť bohatou výbavou funkcií

Umývačka riadu SIEMENS SN27YI03CE iQ700 disponuje zásuvkou na príbory, ktorú okrem príborov využijete aj na menšie kuchynské pomôcky, ako sú varešky alebo malé šálky na espresso. Určite vám príde vhod funkcia odloženého štartu, pretože si vďaka nej môžete nastaviť zapnutie umývačky v dobe, ktorá sa vám bude najviac hodiť. Tak bude váš riad čistý a suchý v čase, kedy to pre vás bude dôležité. Po skončení umývacieho programu sa dvierka automaticky otvoria a riad uschne vďaka prirodzenej cirkulácii vzduchu. Koše si môžete ľahko nastaviť do požadovanej výšky podľa umývaného riadu. Umývačke nechýba ani dobre čitateľný displej, vďaka ktorému budete mať informácie o jej chode. Umývačka riadu disponuje výhodnou funkciou vodného senzora, keď si na základe tvrdosti, teploty a znečistenia vody sama nastaví potrebné množstvo čistiaceho prostriedku, tlak, teplotu vody aj počet oplachov. Tak účelne minimalizuje spotrebu vody, energie aj umývacích prostriedkov. Vstavaná funkcia aquastop sa postará o vypnutie umývačky, odčerpanie vody a zatvorenie prívodného ventilu v prípade úniku vody z hadice. Preto sa nemusíte obávať nečakaných havárií, keď necháte umývačku pustenú napríklad cez noc. Vstavaný senzor naplnenia upravuje množstvo spotrebovanej vody. Určuje potrebné množstvo vody v umývačke podľa naplnenia umývačky, v prípade potreby doplní čistú vodu počas cyklu. Vy tak máte záruku, že riad bude vždy dokonale čistý a umytý.

Umývačka riadu SIEMENS SN27YI03CE iQ700 Vlastnosti/technológia
Umývačka riadu SIEMENS SN27YI03CE iQ700 Príslušenstvo

Prácu vám zjednodušia jej funkcie

Na úsporu energie možno umývačku riadu napojiť na teplú vodu, vďaka tomu vám klesnú náklady na jej prevádzku. Program na rýchle umývanie vám príde vhod predovšetkým pri oslavách, pri ktorých budete riad ešte potrebovať. Po dokončení umývacieho programu umývačka riadu SIEMENS SN27YI03CE iQ700 upozorní zvukovým signálom. Priamo pri nádrži je umiestnený výmenník tepla, ktorý zaistí požadovanú teplotu vody na umývanie riadu. V umývačke teda nie sú teplotné rozdiely, a preto sklenený a keramický riad nikdy nepopraská a zachová si svoj pôvodný vzhľad. Na dokonalejšie usušenie napríklad plastového riadu je k dispozícii funkcia extra sušenia. Jednoduché nastavenie umývačky vám umožní dotykový displej. Umývačka riadu SIEMENS vám zaistí dokonale čistý riad, a vy tak budete mať viac času na seba a svoju rodinu.

Inteligentná umývačka so smart funkciami zvládne viac než len umyť riad

Pri prepojení umývačky riadu SIEMENS s mobilným telefónom sa dostanete k jej smart funkciám. K výhodám umývačky patrí ovládanie na diaľku. Nastavte umývanie riadu, aj keď práve nie ste doma. Nové programy vám neuniknú, ľahko si ich nahráte z mobilnej aplikácie do vašej umývačky. Pokiaľ sa vyskytne nejaký problém s umývačkou, v aplikácii ľahko vyhľadáte informácie o jej stave. Umývačka riadu sama zistí poruchy a chyby a upozorní na to spotrebiteľa. Mobilná aplikácia má v sebe nahraný aj návod na používanie, preto ho môžete kedykoľvek využiť. Umývačka riadu SIEMENS umožňuje tiež monitoring spotreby na diaľku. Preto budete mať prehľad o spotrebe elektrickej energie alebo vody. Hlasoví asistenti vám umožnia obsluhovať umývačku odkiaľkoľvek. Zvoľte správne slovné spojenie a umývačka splní vaše inštrukcie. Prípadnú poruchu umývačka rozpozná vďaka funkcii smart diagnosis a môže navrhnúť možné riešenie. Nemusíte preto volať technika, ktorý by vám prišiel poruchu odstrániť. Inteligentná umývačka riadu SIEMENS SN27YI03CE iQ700 sa zaraďuje medzi najlepších domácich pomocníkov.

Umývačka riadu SIEMENS SN27YI03CE iQ700 Príslušenstvo
Umývačka riadu SIEMENS SN27YI03CE iQ700 Technický nákres

Bezpečnosť nadovšetko

Vstavaná funkcia aquastop sa postará o vypnutie umývačky, odčerpanie vody a zatvorenie prívodného ventilu v prípade úniku vody z hadice. Z toho dôvodu sa nemusíte obávať nečakanej nehody, ak je umývačka zapnutá a vy nie ste doma. Vstavaný senzor naplnenia upravuje spotrebu vody. Podľa počtu riadu v umývačke určí potrebné množstvo a v prípade potreby napustí počas umývacieho cyklu čistú vodu. Vy si preto môžete byť istí, že váš riad bude vždy krásne čistý.

Energetické hodnoty umývačky

Umývačka SIEMENS SN27YI03CE iQ700 patrí do energetickej triedy B. Zaistí vám nízku spotrebu energie a zachovanie vysokej kvality umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu je 65 kWh. Zmestí sa do nej až 14 súprav na riad na jeden umývací program. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 3,92 h. Umývačka má oveľa menšiu spotrebu ako pri ručnom umývaní riadu. ECO program zníži spotrebu vody až na 9,5 l. Horný kryt umývačky sa dá odobrať, preto ju ľahšie dostanete pod kuchynskú linku. Rozmery umývačky riadu SIEMENS sú 84,5 × 60 × 60 cm (v × š × h).

Umývačka riadu SIEMENS SN27YI03CE iQ700 Lifestyle
Umývačka riadu SIEMENS SN27YI03CE iQ700 Energetický štítok

Údaje uvádzané na energetickom štítku umývačiek riadu:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model umývačky riadu
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 100 cyklom v programe ECO
  • Počet súprav: kapacita štandardných súprav riadu v programe eco
  • Litre: spotreba vody v programe ECO v litroch na cyklus
  • Čas: trvanie programu ECO v h/min
  • dB: úroveň hluku šíreného vzduchom vyjadrená v dB(A) a trieda emisií hluku šíreného vzduchom

__________________________________________________________________

Kapacita umývačky sa udáva v počte štandardných sád riadu = jeden plytký tanier, jeden hlboký tanier, jeden dezertný tanierik, jeden hrnček, jeden pohár a jeden kompletný príbor. Prípustné odchýlky pri overovaní sú nasledovné: ročná spotreba energie, vody a trvania programu môžu byť o 10 % vyššia, trieda účinnosti sušenia o 19 % vyššia, hladina hluku musí byť rovnaká alebo niž

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita Home Connect
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Nahrávanie programov, Diagnostika porúch, Informácie o stave, Návod v aplikácii, Monitoring spotreby, Hlasové ovládanie

Farba

Farba Antikoro

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda B
Kapacita súprav riadu 14 ×
Doba trvania (program ECO) 3,92 h (235 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 9,5 l
Emisie hluku šíreného vzduchom B

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Extra sušenie
Programy umývania Rýchly
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu, AquaStop
Všeobecné funkcie umývačky Zvukový signál ukončenia umývania, Dotykové ovládanie, Automatické otváranie dverí

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 84,5 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,65 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,9 m (1,9 m)
Kód:  SIEMY100
Produktové číslo:  SN27YI03CE
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16