Obnoviť stránku

SIEMENS SN25L882EU

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS SN25L882EU

Predstavujeme vám modernú, voľne stojacu umývačku Siemens, ktorá spadá do extrémne úspornej energetickej triedy A++ a disponuje niekoľkými programami. Medzi nimi nájdete napríklad "intenzívny", ktorý si hravo poradí s pripálenými či zaschnutými zvyškami jedál. Umýva totiž pri vysokej teplote, a to až pri 70 °C. iQdrive technológia prináša inovatívny asynchrónny motor s nízkou hladinou hluku, takže vás v domácnosti nebude rušiť. VarioSpeed je pokroková funkcia, vďaka ktorej získate až o 50 % rýchlejšie umývanie. Veľkou devízou je aj Intensive Zone v dolnom koši. Ako už názov napovedá, slúži na veľmi znečistený riad - táto funkcia umýva silnejším tlakom pri ostrekovaní a pri vyššej teplote vody. Horný kôš sa však umýva nezávisle na Intensive Zone, takže o krehké sklo sa nemusíte báť. Váš nový pomocník je vyhotovený v nadčasovom dizajne s prehľadným displejom a v antikorovom vyhotovení, ktoré je vybavené špeciálnou úpravou proti odtlačkom.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia VarioSpeed či "polovičná náplň" na urýchlenie umývacieho cyklu
  • Veľmi nízka hladina hluku
  • Technológia AquaStop zaistí maximálne bezpečie
  • Moderný antikorový dizajn s úpravou proti odtlačkom
  • Intenzívna zóna v spodnom koši na umývanie silnejším tlakom pri ostrekovaní
  • Intenzívny aj Eco program

Umývanie riadu bude jedna radosť!

Dávkovací asistent je systém na optimálne rozpustenie umývacej tablety. Počas umývacieho cyklu spadne tableta do špeciálnej "záchytnej priehradky", kde sa úplne rozpustí a zabezpečí vždy dokonalý výsledok umývania. Nesmieme zabudnúť ani technológiu Aquastop. Zoznámte sa s bezpečnostným prvkom, ktorý v prípade, že z umývačky alebo hadice vyteká voda, automaticky uzavrie prívod vody a vytekajúca voda sa zachytí v podlahovej vani. Pri vnútornom usporadúvaní špinavého riadu určite oceníte systém košov VarioFlex, ktorý zaručí maximálne prispôsobenie priestoru v hornom aj dolnom koši.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Výmenník tepla
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  SIEMY11
Produktové číslo:  SN25L882EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09