Obnoviť stránku

Siemens LI63LA520

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Siemens LI63LA520

Doprajte si to pohodlie a už na dobro vyriešte nepríjemný zápach vo vašej kuchyni! Výkonný odsávač pár SIEMENS LI63LA520 so šírkou 60 cm sa pýši okrem výkonu aj praktickou výsuvnou konštrukciou. Ľahko a rýchlo odstráni z vašej kuchyne nepríjemné pachy, ktoré vznikajú počas varenia, a ktoré by ste inak ťažko vetrali. Výsledkom je čistý a lepšie dýchateľný vzduch a minimalizácia tvorby plesní. Telo odsávača je kompletne z antikora, filtrovanie zaisťuje kovový tukový filter (vhodný aj na umývanie v umývačke). Na ideálne prispôsobenie výkonu má celkom dva výkonové stupne. Určite oceníte automatické zapnutie/vypnutie pri vysunutí/zasunutí odsávača.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaný digestor šírky 60 cm
  • Halogénové osvetlenie 2× 20 W
  • Možnosť sania do komína alebo cirkulácie vzduchu
  • Uvedenie do prevádzky vysunutím
  • Dva výkonové stupne

Kvalitné vyhotovenie pre maximálne pohodlie

Aj napriek vysokému výkonu je hladina hluku potlačená na slušných 64 dB. V odsávači je nainštalovaný tukový filter, ktoré je možné vybrať, umyť a následne opäť znovu použiť. Odsávač pár tak ľahko vyčistíte a zaistíte si neustále skvelý výkon odsávača. Čo znamená ďalšiu úsporu - nebudete musieť vynakladať nemalé sumy na filter nový. Digestor je vyrobená z univerzálneho antikora, takže svojím dizajnom zapadne do každej domácnosti a stane sa spoľahlivým spoločníkom pri varení.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre digestora

Energetická trieda C

Typ

Typ Výsuvný, Vstavaný

Funkcie a výbava

Vlastnosti Halogénové osvetlenie, Elektronické ovládanie
Funkcie Recirkulácia
Počet filtrov 1
Typ filtra Tukový

Vývody

Počet 1
Priemer 15 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 15 cm

Výkon

Farba

Farba Strieborná
Kód:  SIEDI009
Produktové číslo:  LI63LA520
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19