Obnoviť stránku

Siemens LF457CA60

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Siemens LF457CA60

Priestorový odsávač paryLF457CA60 značky Siemens vás zaujme vysokým výkonom, komfortným ovládaním a jedinečným sofistikovaným dizajnom v modernom nerezovom prevedení. Jedná sa o šetrný spotrebič s veľmi nízkou energetickou spotrebou a predovšetkým tichou prevádzkou, vďaka čomu vás nebude príliš rušiť pri ostatných činnostiach. Ponúka tri rôzne stupne s výkonom až 540 m3/h a jeden intenzívny stupeň s maximálnym výkonom odsávania až 780 m3/h na krátkodobé použitie pri silných výparoch s automatickým spätným nastavením po 10 minútach.

Kľúčové vlastnosti

  • Ostrovkový digestor šírka 40 cm
  • Prevádzka s odvetrávaním alebo s cirkuláciou vzduchu
  • 3 stupne výkonu + 1 intenzívny stupeň s výkonom až 780 m3/h
  • Veľmi tichá prevádzka
  • Ukazovateľ nasýtenia kovového a aktívneho uhlíkového filtra.
  • halogénové osvetlenie

Komfortné ovládanie, osvetlenie aj umývateľný filter

Moderné digestor disponuje elektronickým ovládaním. Tlačidlá s krátkym zdvihom sú doplnené o digitálny ukazovateľ. Samozrejmosťou je aj efektívne osvetlenie pracovnej plochy v podobe dvoch 20W halogénových žiaroviek. V odsávači je nainštalovaný aktívny uhlíkový a tukový filter, ktoré je možné vybrať, umyť a následne opäť znovu použiť. Odsávač pár tak ľahko vyčistíte a zaistíte si neustále skvelý výkon odsávača. Čo znamená ďalšiu úsporu - nebudete musieť vynakladať nemalé čiastky na filter nový. Iste oceníte ukazovateľ nasýtenia kovového a aktívneho uhlíkového filtra.

  • Pre prevádzku s cirkuláciou je nutná montážna sada ako zvláštne príslušenstvo

 

 

 
Kód:  SIEDI006
Produktové číslo:  LF457CA60
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13