Obnoviť stránku

Siemens LC97BC532

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Siemens LC97BC532

Komínový odsávač pár LC97BC532 značky Siemens vás zaujme vysokým výkonom, komfortným ovládaním a jedinečným sofistikovaným dizajnom v modernom antikorovom vyhotovení. Ide o šetrný spotrebič s veľmi nízkou energetickou spotrebou, a to najmä vďaka výkonnému ventilátoru s dvojsmerným saním a technológiu motora iQdrive. Ponúka tri rôzne stupne s výkonom až 460 m3/h a jeden intenzívny stupeň s maximálnym výkonom odsávania až 730 m3/h. Poteší vás extrémne tichou prevádzkou, vďaka čomu vás nebude príliš rušiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Komínový digestor šírky 90 cm
  • Prevádzka s odvetrávaním alebo s cirkuláciou vzduchu
  • 3 stupne výkonu + 1 intenzívny stupeň s výkonom až 730 m3 / h
  • Veľmi tichá prevádzka
  • Ventilátor s dvojsmerným saním a technológiou motora iQdrive
  • Rýchla montáž vďaka novému systému upevnenia na stenu

Komfortné ovládanie, LED osvetlenie aj umývateľný filter

Moderný digestor disponuje elektronickým ovládaním. Tlačidlá s krátkym zdvihom sú navyše podsvietené. Samozrejmosťou je aj úsporné a efektívne osvetlenie pracovnej plochy vďaka zabudovaným LED žiarovkám - každá z dvoch LED žiaroviek disponuje výkonom 3 W. V odsávači je nainštalovaný tukový filter, ktoré je možné vybrať, umyť a následne opäť znovu použiť. Odsávač pár tak ľahko vyčistíte a zaistíte si neustále skvelý výkon odsávača. Čo znamená ďalšiu úsporu - nebudete musieť vynakladať nemalé čiastky na filter nový. 

  • Na prevádzku s cirkuláciou je nutná montážna sada ako zvláštne príslušenstvo

 

 
Kód:  SIEDI003
Produktové číslo:  LC97BC532
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14