Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SIEMENS LC91KWP60

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS LC91KWP60

Špičkový komínový odsávač pár LC91KWP60 od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti Siemens zabezpečí, že budete mať v kuchyni aj počas veľmi intenzívneho varenia vždy čerstvý vzduch. Jeho vysoko účinný ventilátor s dvojsmerným odsáváním totiž dokáže odsať až 630 m3, pričom sa vďaka použitej technológii motora prejavuje nesmierne kultivovane, a to pri všetkých 5 stupňoch výkonu. Digestor má tiež účinný BLDC motor, elektronické riadenie a funkciu Boost. Hladina vyžarovaného hluku tohto prístroja sa pohybuje okolo 56 dB. Zaiste poteší kvalitné vyhotovenie s čiernym skleneným štítom a jednoduchá senzorová obsluha odsávača. Pri varení určite oceníte aj kvalitné LED osvetlenie.

Kľúčové vlastnosti komínového digestora Siemens LC91KWP60

  • Kvalitný odsávač pár od nemeckej spoločnosti Siemens
  • Vysoko účinný ventilátor s dvojsmerným odsávaním
  • Digestor má 5 rýchlostných stupňov
  • Možnosť recirkulácie vzduchu
  • Siemens má nízku hlučnosť
  • Vyhotovenie s čiernym skleneným štítom
  • Digestor má funkciu Boost
  • Montážna súprava pre cirkuláciu nie je súčasťou balenia

V jednoduchosti je sila

Ovládanie odsávača je naozaj jednoduché a riešené cez dotykový panel, ktorý je umiestnený na čelnej strane prístroja. Nájdete tu aj praktický ukazovateľ nasýtenia tukového a uhlíkového filtra. Keď dovaríte a budete chcieť vyčistiť filter, stačí ho ľahko vybrať a vložiť do umývačky. Veľkou výhodou je možnosť prevádzky s odvetrávaním alebo s cirkuláciou vzduchu. Pre prevádzku s cirkuláciou je však nutná montážna súprava, ktorá nie je súčasťou balenia. Je potrebné objednať ju osobitne.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre digestora

Energetická trieda A+

Typ

Typ Komínový
Umiestnenie Nástenný

Funkcie a výbava

Vlastnosti LED osvetlenie, Elektronické ovládanie, Displej
Funkcie Recirkulácia
Počet filtrov 2
Typ filtra Uhlíkový, Tukový

Výkon

Vhodné do Kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)

Farba

Farba Čierna
Kód:  SIEDI013
Produktové číslo:  LC91KWP60
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02