Obnoviť stránku

SIEMENS KI81RAF30

4,8 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SIEMENS KI81RAF30

Chladnička do modernej kuchyne
 

Chladnička do modernej kuchyne

Vstavaná monoklimatická chladnička SIEMENS KI 81RAF 30 má v chladiacej časti 6 políc. Hlavnou výhodou tejto chladničky je zásobník HydroFresh Box. Ten má špeciálnu konštrukciu, ktorá sa stará o to, aby bola zachovaná prirodzená vlhkosť. Vo vybavení chladničky je aj flexibilná priehradka VarioShelf, ktorá uchová ovocie a zeleninu až dvakrát dlhšie čerstvé. 


Uchová ovocie a zeleninu až 2x dlhšie čerstvé

Zásobník HydroFresh Box vďaka svojej inovatívnej konštrukcii zachováva prirodzenú vlhkosť potravín. Pomocou posuvného regulátora môžete stupeň vlhkosti vo vnútri upravovať podľa potreby a druhu potravín. Výsledkom sú potraviny, ktoré sú čerstvé nielen na pohľad, ale uchovajú si dlhšie svoju prirodzenú chuť, vitamíny a nutričnú hodnotu.

Uchová ovocie a zeleninu až 2x dlhšie čerstvé
 

Rovnomerné rozžiarenie chladničky vďaka LED osvetlenie
 

Rovnomerné rozžiarenie chladničky vďaka LED osvetleniu

Nové LED osvetlenie s dlhou životnosťou je integrované do bočných stien alebo stropu spotrebiča. Toto elegantné umiestnenie zaručuje dokonalé a rovnomerné osvetlenie celého priestoru, a pritom Vás neoslňuje.


Udržujte stabilnú teplotu

Pomocou tlačidla superchladenie sa teplota v chladiacom priestore zníži na cca 2 °C. Tým sa novo vložené potraviny rýchlejšie ochladia a zároveň sa zabráni tomu, aby sa vo vnútri nadmerne zvýšila teplota a skôr uložené potraviny sa zahriali.

 

 
Kód:  FAC2651b
Produktové číslo:  KI81RAF30
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18