Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SIEMENS KI42FP60

Príslušenstvo k tovaru

SIEMENS KI42FP60

Monoklimatická chladnička Siemens je veľmi elegantné zariadenie, ktoré svojimi rozmermi zapadne do akejkoľvek kuchyne alebo na chatu. Disponuje nízkou spotrebou, vďaka ktorej spadá do energetickej triedy A++ a iste oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá sa pohybuje okolo 39 dB. Množstvo moderných funkcií a praktické usporiadanie úložného priestoru pozdvihuje túto chladničku na vrchné priečky obľúbenosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A++
  • Prestaviteľná odkladacia plocha easyLift
  • Nulová zóna VitaFresh
  • Funkcia superchladenie
  • Jemné dovieranie dverí softClose
  • Postranné LED osvetlenie
  • Ovládanie TouchControl Elektronic

Šikovná chladnička za skvelú cenu

Táto chladnička ponúka solídny objem 302 l, ktorý je efektívne rozdelený pomocou políc z bezpečnostného skla. Súčasťou sú aj špeciálne police easyLift, ktorých výšku možno veľmi ľahko a komfortne nastaviť, aj keď sú plne naložené. Priehradky s teleskopickými výsuvmi sa dobre plnia a predovšetkým ponúkajú lepší prehľad o uskladnených potravinách.

Nulová zóna

Súčasťou tejto šikovnej chladničky je inteligentná zóna nesúca označenie vitaFresh. Udržuje sa v nej teplota okolo 0° C, čo zabezpečí až 3× dlhšiu čerstvosť uložených potravín. Navyše sa táto časť delí na ďalšie dve. 25 l suchá zóna, v ktorej sa udržuje vlhkosť okolo 50 %, je vhodná na uchovanie najmä mäsa, rýb, syrov či mlieka. V druhej 53 l zóne sa vďaka špeciálnemu filtru udržuje až 90 % vlhkosť a je určená pre zeleninu, ovocie, bylinky či šaláty.

Po stránke komfortu iste oceníte postranné LED osvetlenie po otvorení dvierok či systém ich jemného dovierania softClose.

Kód:  FAC2650o
Produktové číslo:  KI42FP60
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11