Obnoviť stránku

SIEMENS KI41RAD40

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS KI41RAD40

Monoklimatická chladnička KI41RAD40 od ??spoločnosti SIEMENS je vhodná predovšetkým tam, kde sa nepoužíva mraznička, alebo je k dispozícii zvlášť. Vstavaná jedno-dverová chladnička s kompaktnými rozmermi s celkovým objemom 211 litrov patrí do energetickej triedy A+++, takže značne uľaví nielen rodinnému rozpočtu, ale aj životnému prostrediu. Navyše sa môže pochváliť veľmi tichým chodom okolo 34 dB, takže ju môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť. V praxi predĺženiu životnosti potravín a predchádzaniu ich zbytočnému kazeniu sa napomáha prítomnosť tzv. dynamického chladenia, či super chladenia.

Kľúčové vlastnosti chladničky bez mrazničky SIEMENS KI41RAD40

  • Energetická náročnosť A+++
  • Vstavaná jedno-dverová chladnička
  • Odkladacie plochy z bezpečnostného skla
  • Záves dverí je z výroby vpravo, ale je voliteľný
  • Akustický varovný signál pri otvorených dverách
  • Integrovaný zásobník na poľnohospodárske plodiny
  • Dostatok priestoru na mnoho pochutín
  • Funkcia superchladenie zabezpečí zníženie teploty
  • Automatické rozmrazovanie chladničky

SIEMENS KI41RAD40 funguje jednoducho

Veľkou výhodou je tzv. dynamické chladenie, ktoré spočíva v použití vnútorného ventilátora, čo má za následok rýchlejšie chladenie a zároveň sa stratí tendencia kolísania teplôt. Je to veľmi žiaduci stav, ktorý má za následok väčšiu sviežosť a perfektnú chuť potravín. Superchladenie zase určite využijete pri dopĺňaní obľúbených potravín. Funguje jednoducho – keď vkladáte nové potraviny, stlačíte príslušné tlačidlo a teplota klesne približne o dva stupne. Zabránite tak tomu, aby sa uložené pochúťky znovu ohriali, čím opäť zvýšite ich trvanlivosť.

Veľa priestoru na vaše potraviny

Kombinácia priehľadných poličiek z bezpečnostného skla a úsporné LED žiarivky dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor a umožní tak bezproblémový prehľad o vašich obľúbených potravinách. Celkový objem chladničky (211 litrov) je rozdelený predovšetkým do 6 odkladacích plôch z bezpečnostného skla, z ktorých päť je výškovo nastaviteľných, a s priehradkou hyperFresh s vnútornou reguláciou vlhkosti, ktorá zaručuje, že zelenina a ovocie vydržia omnoho dlhšie čerstvé.

Ľahko uskladníte aj fľaše

Držiak na fľaše môžete umiestniť prakticky kamkoľvek, kde budete chcieť. Umožňuje stabilné uskladnenie nielen fliaš, ale aj veľkých PET fliaš či plechoviek. Vo dverách sú 4 priehradky, do ktorých sa zmestia menšie poháre, konzervy, vajíčka, jogurty, ale aj priestrannejšie fľaše. 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ modelu chladničky Vstavaný model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie
Chladenie a mrazenie chladničky Super chladenie
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Celkový úžitkový objem chladničky 211 l

Farba chladničky

Farba chladničky Žiadna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 122,1 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 45 kg
Kód:  SICHL022
Produktové číslo:  KI41RAD40
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01