Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SIEMENS KG49EBI40

4,6 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS KG49EBI40

Moderné technológie umožňujú značne predĺžiť trvanlivosť a čerstvosť potravín. Kombinovaná chladnička SIEMENS KG 49EBI 40 ich preto má celý rad. Naviac ponúka vysoký úžitkový objem pri maximálnej úspore energie. Čo viac môžete od chladničky očakávať? Áno, ďalšie funkcie v podobe superchladenia, supermrazenia, displeja a automatického odmrazovania v chladiacej časti. To však nie je všetko.

Kľúčové vlastnosti

  • Dynamické chladenie pre dlhšiu trvanlivosť potravín
  • Systém LowFrost zaručujúci priestor bez námrazy
  • Funkcia supermrazenie a superchladenie
  • Prehľadný displej a intuitívne ovládanie
  • Energetická trieda A+++

Vychutnajte si čerstvé potraviny

Pre zachovanie čerstvosti ovocia a zeleniny slúži priehradka crisperBox, v ktorej sa udržiava optimálnu klímu. Stupeň vlhkosti možno regulovať pomocou posuvnej drážky, takže máte nad uskladnením potravín neustále pevnú ruku. U väčšej rodiny sa však môže stať, že budete potrebovať uskladniť tiež kačicu. Pre tento prípad slúži bigBox, do ktorého sa pohodlne vojde. Okrem kačice je BigBox perfektný pre jahňacie stehno, viac krabíc s pizzou, alebo vysoké dózy. S funkciou supermrazenie či superchladenie udržíte nastavenú teplotu v danom priestore aj v prípade, že budete do chladničky alebo mrazničky vkladať nové čerstvé potraviny.

Kupujete často čerstvé mäso alebo ryby? Potom uvítate špeciálnu priehradku coolBox. V nej sa udržuje teplota nižšia o 2 °C-4 °C oproti nastavenej teplote v chladničke, čím sa zaručujú ideálne podmienky pre chladenie čerstvého mäsa. Priehradku môžete zároveň použiť na rýchle schladenie nápojov. Samozrejmosťou je inovatívne a jednoduché ovládanie pomocou prehľadného ovládacieho panelu. Môžete tak ľahko nastaviť individuálne teplotu v chladiacej a mraziacej časti.

Praktické nadštandardné funkcie

Dynamické chladenie sa postará o rovnomerné chladenie potravín a so systémom LowFrost sa nemusíte obávať prílišnej námrazy. Ak vyrazíte na dovolenku, stačí zvoliť režim Holiday, vďaka ktorému sa automaticky upraví teplota v chladiacom priestore a spotrebič sa prepne do energeticky úspornejšieho režimu.

Pri kombinovanej chladničke SIEMENS KG 49EBI 40 vás potešia aj ďalšie nadštandardné funkcie. Na otvorené dvierka vás upozorní akustický varovný signál, pri zvýšenej teplote vo vnútornom priestore mrazničky sa zapne optický a akustický varovný signál. Chladnička má tiež upravený povrch proti odtlačkom prstov, nebudete ho tak musieť neustále leštiť. To všetko pri maximálne energeticky úspornej triede A+++.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Ventilácia
Chladenie a mrazenie chladničky Nulová zóna, Super chladenie, Super mrazenie
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 412 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 15 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 201 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 94 kg
Kód:  FAC2700n
Produktové číslo:  KG49EBI40
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16