Obnoviť stránku

SIEMENS HB23GB555

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS HB23GB555

Oživte svoju kuchyňu s touto špičkovou vstavanou rúrou značky Siemens. Nielen že vyzerá naozaj skvele, ale ponúka veľké množstvo funkcií ako napríklad 7 druhov ohrevu, medzi ktoré patrí predovšetkým horúci vzduch, cirkulačný gril, vario-veľkoplošný gril či rozmrazovanie. Iste oceníte veľký objem 60 l a možnosť regulácie teploty až do 270 °C. Čerešničkou na torte je systém jemného dovieranie dvierok softClose. Všetky tieto vymoženosti podčiarkuje nízka spotreba, vďaka čomu patrí táto rúra do energetickej triedy A. 

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný dizajn
  • Samočistiaca zadná strana ecoClean
  • Zápustné gombíky a dvojzónový ovládací panel
  • Elektronické hodiny
  • Variabilný veľkoplošný gril
  • Horúci vzduch
  • Jemné otváranie a zatváranie dvierok
  • Detská poistka
  • Závesné rošty

Príjemné ovládanie aj údržba

Ovládanie je veľmi jednoduché a zvládnete ho bez akéhokoľvek problému. Na čelnej strane figuruje dvojzónový panel so zápustnými gombíkmi a elektronickými hodinami. Nenamáhajte sa zbytočne s otravným čistením vďaka špeciálnemu materiálu na zadnej stene rúry ecoClean. Jedná sa o povrchovú úpravu, ktorá zmierňuje zašpinenie a redukuje pachy. Spolu s celosklenenou vnútornou stranou dvierok to bude jedna radosť. Samozrejmosťou je aj vnútorné osvetlenie, chladiaci ventilátor či výklopné dvierka s funkciou softClose, ktoré tlmia proces dovierania do tej miery, že sa dvierka zatvoria jemne a v absolútnej tichosti. Detská poistka ľahko a rýchlo ochráni zariadenia pred neoprávneným ovládaním a zablokuje všetky funkcie.

Druhy ohrevov

Horný/dolný ohrev, horúci vzduch, samostatný dolný ohrev, cirkulačný gril, vario-veľkoplošný gril, vario-maloplošný gril, rozmrazovanie.

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 51,5 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Detská poistka

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 60 l
Kód:  SIMTR1
Produktové číslo:  HB23GB555
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18