Obnoviť stránku

SIEMENS HB635GNS1 iQ700

4,9 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS HB635GNS1 iQ700


Elegantná vstavaná rúra SIEMENS HB635GNS1

Vstavaná elektrická rúra SIEMENS HB635GNS1 ponúka pohodlný spôsob pečenia a prípravy pokrmov s 13 druhmi ohrevu. Na prípravu obľúbených dobrôt môžete využiť horúci vzduch Eco, ktorý okrem perfektných výsledkov šetrí aj energiu pomocou systematickej optimalizácie teploty. Či už teda do rúry vložíte napríklad zmrazenú pizzu, koláč, alebo lasagne, tak výkon sa vždy prispôsobí tak, aby šetril energiu. Užitočná funkcia rýchleho predhriatia zahreje rúru v minimálnom čase bez toho, aby sa to prejavilo na spotrebe elektrickej energie. Rúra sa vyhreje na 175 °C v priemere za iba 5 minút (ohrev 3D horúci vzduch). Funkcia CookControl Plus zaručuje úspech pri príprave veľkého množstva pokrmov. Tieto dômyselne navrhnuté funkcie šetria vaše financie a zaraďujú spotrebič do energetickej triedy A+.



Kľúčové benefity vstavanej rúry SIEMENS HB635GNS1

  • Funkcia rýchleho ohrevu rýchlejšie zabezpečí požadovanú teplotu, funkcia coolStart je ideálna na prípravu hlboko zmrazených potravín bez nutného predohrevu
  • Rozloží nečistoty a výrazne znižuje pachy – ecoClean
  • cookControl10: automatické programy sa postarajú o najlepšie výsledky pečenia
  • TFT displej: výborná čitateľnosť z akéhokoľvek uhla pohľadu
  • 4D horúci vzduch: možnosť výberu akejkoľvek úrovne na pečenie
  • Jednoduchá a bezpečná manipulácia s plechmi a roštami – jednonásobný úplne teleskopický výsuv so stop funkciou
  • softMove: jemné otváranie a zatváranie dvierok rúry HB635GNS1

Vstavaná rúra SIEMENS HB635GNS1 je receptom na spokojnosť

Naprogramované odporúčané nastavenia sú zárukou tých najlepších výsledkov pri príprave najrôznejších pokrmov. Stačí si zvoliť požadované jedlo a zadať hmotnosť – funkcia cookControl Plus okamžite ponúkne odporúčané nastavenie na dokonalú prípravu.




Vedeli ste, že...

Používateľsky prívetivé ovládanie rúry SIEMENS HB635GNS1 je jednoduché a prehľadné, aby ste mali dokonalé informácie o príprave pokrmov. Či ide o najvyspelejšie modely s farebným TFT displejom, alebo ostatné rady s otočnými voličmi, LED a LCD displejmi, navigácia v menu, nastavenie a ovládanie budú vždy jednoduché.


Vstavaná rúra SIEMENS HB635GNS1 sa postará o najlepšie výsledky pečenia

Pre maximálnu flexibilitu pri príprave jedla si môžete zvoliť ľubovoľnú výšku na zasunutie plechu. Inovatívna technológia motora ventilátora horúci vzduch optimálne rozloží po celom vnútornom priestore rúry SIEMENS HB635GNS1. Jedlo sa vám preto vždy dokonale vydarí bez ohľadu na to, na ktorú úroveň ho umiestnite. Funkcia 4D Horúci vzduch zaručí najlepšie výsledky pečenia, bez ohľadu na zvolenú výšku zasunutia plechu.



S rúrou SIEMENS HB635GNS1 zažijete vysoký komfort a flexibilitu

Plechy na pečenie, rošty aj univerzálnu panvicu môžete vďaka teleskopickému systému s funkciou STOP úplne vysunúť z rúry HB635GNS1 bez nebezpečenstva prevrhnutia. A rovnako jednoducho a bezpečne ich aj zasuniete. Unikátny teleskopický výsuv VarioClip rail môžete navyše ľubovoľne umiestniť do akejkoľvek úrovne rúry SIEMENS HB635GNS1 podľa pokrmu, ktorý práve pečiete.



Rúra SIEMENS HB635GNS1 sa stane ozdobou vašej kuchyne

So svojím nadčasovým dizajnom sa rúra SIEMENS HB635GNS1 stane ozdobou vašej kuchyne. Vďaka prvotriednym materiálom, akými sú chróm a sklo, máte istotu, že rúra SIEMENS HB635GNS1 bude aj po rokoch vyzerať dobre.



Nečakajte na predhriatie rúry SIEMENS HB635GNS1

Rýchloohrev je ideálna funkcia ak nechcete dlho čakať kým bude vaša rúra SIEMENS HB635GNS1 predhriata a navyše bez zvýšenej spotreby energie. Funkcia coolStart sa postará, aby aj hlboko zmrazené potraviny boli plné chutí a bez zbytočného čakania.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 650 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 54,8 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  FBT1571g
Produktové číslo:  HB635GNS1
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03